Dell Inspiron 7567 serviste temizlik yaptırmak

Limonkafa

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler, bundan tam 1 sene önce Dell Inspiron 7567 adlı bilgisayarı aldım. YouTube'da çekilen Benchmark videolarıyla benim aldığım performans çok farklı. Asıl üzerine basmak istediğim konu ise bilgisayarın fanları. Bildiğiniz üzere vidayı ellediğimiz zaman garanti dışı kalıyor yani en azından böyle demişlerdi. FPS sorununun bu fanlarla ilgili olduğunu düşünüyorum ve bunları temizletmek istiyorum. Ben bu gerekçeyle bilgisayarı yetkili servise verdiğimde gerek olmasa bile fanı temizlerler mi? Eğer temizlerler ise ücret alırlar mı? Bir de bu modelde arka kısımda bakır teller mevcut. O bakır teller hafif aşınmış ve kirli durumda. Aşınmaları halledip temizlemesini yapabilirler mi? Demek istediğim bilgisayarı detaylı bir şekilde inceleyip gerekeni yaparlar mı? Ayrıca bu laptop ile ilgili şöyle bir ayar yaparsan daha iyi olur dediğiniz bir şey varsa söylemekten çekinmeyin lütfen. Herkese şimdiden teşekkürler. NOT: Bilgisayarın garantisi devam etmektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın garantisi devam ediyorsa dediklerinizi yaparlar ve ücret almazlar. Bende Dell bilgisayar vardı klavye ve klavyenin olduğu kasa aşınmıştı ücretsiz değiştirmişlerdi. Öyle paracı bir garanti firması yok müşterinin sorunlarıyla ilgileniyorlar gayet. Dediklerinizi belirtin yoksa belirtmediğiniz sürece yapmazlar ben hiç temizlik yapın demediğim için temizlemediler illa sizin belirtmeniz gerekmekte.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı