netherrealm
Hectopat
Birkaç yıldır başlıktaki bilgisayarı kullanıyorum. 2017 yazında anneme verdiğimde bu konuda herhangi bir problem yoktu. Bilgisayarın pili ölü durumda, prizde kullanılıyor. Geçen hafta bilgisayarımı geri aldım. İnanılmaz bir performans kaybı vardı. Annem iş yerinde kullanırken akşam bilgisayar açık halde şalterleri indirmiş bir süre boyunca, pil de ölü olduğu için bilgisayar kötü şekilde kapanmış. HDD'de problem olabileceğini düşünerek sıfır SSD ile değiştirdim, Gözle görülür biçimde performans artışı oldu fakat halen bilgisayarın bıraktığım performansına ulaşamadım. Tarayıcıda bir süre takıldıktan sonra sayfa kaydırırken donmalar oluyor, CS:GO'da 25-30 FPS üzerine çıkamıyorum (termal macunu SSD ile beraber değiştirdim), bu yazıyı yazarken backspace tuşuna basılı tutarken bilgisayar donuyor. Nerede sıkıntı olabileceğini çözemedim. Şu konuyu inceledim adaptörde bir problem olabileceğinden bahsetmişler, bunun sebep olabileceğinden emin olamadım. Yeni SSD aldığım için de şu an garanti çözüm olamayabilecek bir şeyi yenilemek istemiyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: