Dell S2417DG Nasıldır?

rickytuto

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirtmiş olduğum modeli bu sabah sipariş ettim. Hepsiburada'da sitesinde 2000 TL fiyatı. Satan pek yer yok ve en uygunu da bu. Şimdi beni düşündüren kısım bu fiyata 2K, 144Hz ve G-Sync özelliklerinin olması. Aynı özelliklerde 1080P olanlar bile 2 bin TL'nin üstünde. Aynı özelliklerde olan 27" lik S2716DG modeli 2900 TL civarlarında. Sizce bu monitörün sıkıntılı bir yönü var mıdır? Ve hiçbir yerde bit değerini bulamadım bu konuda bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
TN panel evet ancak ciddi manada başarılı bir monitör. Bizzat test ettim. Sağ ve sol açılardan bakılınca neredeyse renk değişmiyor. Alt ve üstten bakılınca bir miktar değişme mevcut ancak bu bizim eskiden laptoplarda gördüğümüz gibi tiksindiren durumla tamamen alakasız. Uygun fiyata bulabiliyorsanız alabilirsiniz. Bir IPS değil evet, TN'ler arasında gayet iyi. Diğer teknik özelliklerini bahsetmeye gerek yok zaten.

Cevaplar için teşekkür ederim. Fiyatı hepsiburadada 2000 tl ve özelliklere bakınca son derece ucuz görünüyor. Bu sabah sipariş verdim umarım yarın gelir.

Başlıkta belirtmiş olduğum modeli bu sabah sipariş ettim. Hepsiburada'da sitesinde 2000 TL fiyatı. Satan pek yer yok ve en uygunu da bu. Şimdi beni düşündüren kısım bu fiyata 2K, 144Hz ve G-Sync özelliklerinin olması. Aynı özelliklerde 1080P olanlar bile 2 bin TL'nin üstünde. Aynı özelliklerde olan 27" lik S2716DG modeli 2900 TL civarlarında. Sizce bu monitörün sıkıntılı bir yönü var mıdır? Ve hiçbir yerde bit değerini bulamadım bu konuda bilgisi olan var mı?

Merhaba dostum bende bu monitörden almayı düşünüyorum detaylı bir inceleme videosu yada konu hazırlar mısın?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı