Dell S2422HG alınır mı?

HarryPowell

Hectopat
Yer
Ataşehir/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımı ve Programlama
RTX 3060 Ti sisteme sahibim. Bu monitörü alsam ekran kartım ile uyumlu olur mu? G-Sync tarzı bir konu var onu bu monitörde açabilir miyim? FPS ve hikaye oyunları oynuyorum. GTA V, Batman, Crysis, CS:GO, Dying Light, Assassin's Creed gibi. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

VA panel kullanan F/P açısından güzel bir monitör. Çevremde kullanan arkadaşlarım hem görüntü kalitesi hem malzeme kalitesi olarak çok memnun. Ekran kartın G-Sync teknolojisini destekliyor. Sadece ayarlarını yapman yeterli. Eğer biraz daha bütçen varsa IPS panelde düşünebilirsin ama bu da gayet güzel bir monitör.

VA panel kullanan F/P açısından güzel bir monitör. Çevremde kullanan arkadaşlarım hem görüntü kalitesi hem malzeme kalitesi olarak çok memnun. Ekran kartın G-Sync teknolojisini destekliyor. Sadece ayarlarını yapman yeterli. Eğer biraz daha bütçen varsa IPS panelde düşünebilirsin ama bu da gayet güzel bir monitör.
Bu monitörde G-Sync fazla iyi çalışmıyor, G-Sync compatible bir monitör bakarsanız daha iyi olur.
Yani bu fiyatları aşmayacak G-SYNC'yi düzgün çalıştırabilecek bir monitör önerir misiniz? Bütçem Max 2500TL civarı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı