Dell sizce nasıl bir marka?

Ben 2011'den beri kullandığım Dell İnspiron N5110 var. 5 defa yere düşmüştür fakat ne geç açılıyor ne de bir hasarı var. Isınmasıda yok. En iyi servis Dell diyorlar. Sürücülerde yardımcı programı var. Oradan hangisini indireceğimi bulabiliyorum. Bataryasıda ömrünü yavaş yavaş tamamlıyor. Kötü gördüğüm tek yanı bilgisayarı sökmesi ve toplaması biraz zor. Klavyeden anakarta ulaşıyorsun :) (Merak eden youtubedan bakabilir) İlk söktüğümde klavyenin kablosunu takmayı unuttum söküp bir daha toparladım. Sonra touchpad çalışmadı yine söküp taktım :) Yani Dell iyi markadır.
 
Kısacası teyzem inspiron serisinden 6 sene önce almıştı. 6 Sene sorunsuz kullandı. Geçen aylarda ben format attım ve hala kullanıyor. İnceleme ve görüş olarak da kaliteli bir firma.
 
Servisi en iyi marka kesinlikle DELL. Adamları arıyorsunuz evine gelip gözünün önünde yapıyorlar. Bir sorun olduğunda beklemiyorsun, bilgisayarsız kalmıyorsun. Ayrıca yabancı film, dizi izliyorsan en çok DELL marka kullanıyorlar gözlemlediysen :D Kısacası tavsiye ederim.
 
Dell köklü bir markadır. Kaliteli ve sağlam malzeme kullanırlar. Uzun ömürlü bilgisayarlar yaparlar. Ancak performans ve aşırı ısınmadan dolayı şikayetçi olan bir çok yakın arkadaşım oldu. (oyun oynayan arkadaşlar)
 
Merhabalar, ben eski model Dell laptop aldım. Bence çok güzel ama oyun oynanılmıyor, sebebi ise 2 GB RAM Intel Pentium olduğu için. RAM'i yükseltcem o zaman bakacağım hızlımı oyunlarda diye. Açılış hızı çok iyi beni şaşırtı 10 saniye de açılıyor. Kasası hoşuma gitti haznesi çok büyük ve hoş.
Merhabalar, Dell laptop aldım ve kasası çok hoşuma gitti. Oyun açısından laptopum eski olmasından kaynaklanıyor büyük ihtimalle kasma oluyor. Onun dışından hoşuma gitti. ÖZELLİKLERİ: Intel Pentium 2 GB RAM
 

Geri
Yukarı