- RAM
- 4 GB RAM
- SSD veya HDD modeli
- James Donkey 120GB SSD
- Ekran kartı
- ATI Mobility Radeon HD 4670
- İşlemci
- Intel Core 2 Duo
Arkadaşlar iyi forumlar. Bir iki gün önce laptopun şarj kablosunu çıkartıp normal bataryası ile 30-35 dk kullandım. Şarjı bitmeye yakın tekrar fişe taktığımda önce laptopta turuncu ışıklar yanıp sönmeye başladı ve şarj olmadığını fark ettim. Laptopu kapattıktan sonra AC adaptörü laptoptan çıkarıp bilgisayarı açmaya çalıştığımda laptopun açılmadığını fark ettim. Fişi takıp bataryası da takılıyken açtığım zamansa giriş ekranında "The battery cannot be identified" hatası karşıma geldi ve laptop bataryası şarj almamaya başladı.
BIOS sürümünü güncelledim vs. ama yine bir işe yaramadı. Laptopu fişten çıkarttığım an içerisinde bataryası olsa bile kapanıyor ve geri açılmıyor. Bilgisayarı sadece fişteyken kullanabiliyorum. İçerisinde batarya takılı olsa bile sadece şarj kablosu takılıyken açık yani. Ne yapabilirim?
BIOS sürümünü güncelledim vs. ama yine bir işe yaramadı. Laptopu fişten çıkarttığım an içerisinde bataryası olsa bile kapanıyor ve geri açılmıyor. Bilgisayarı sadece fişteyken kullanabiliyorum. İçerisinde batarya takılı olsa bile sadece şarj kablosu takılıyken açık yani. Ne yapabilirim?