taxszd
Hectopat
Daha fazla
MCU dolayısıyla sorun yaşanabiliyor MCU'nun sensöre göre düşük kalması nedeniyle. Ama LOD ayarı ile çözülebiliyor. Fiyatına göre gerek kutu içeriği gerek diğer özellikler açısından rakipsiz. Alacaksan amazondan al iadesi kolay olsun. https://www.amazon.com.tr/DeLUX-kablosuz-PAW3395-sensörlü-26000DPI/dp/B0BZTZCX9Y Prime ile 1050 tlye geliyor.Merhaba bu mouse fiyatını hak eder mi acaba? Markayı ilk defa duydum kaliteli midir?
Hocam sadece sensöre bakıp Glorious Model I aldım yolda şu an iade edip bunu almaya değer mi sizce? Ayrıca linkteki dongle değil mi? Model I nın MCU su nasıl?MCU dolayısıyla sorun yaşanabiliyor MCU'nun sensöre göre düşük kalması nedeniyle. Ama LOD ayarı ile çözülebiliyor. Fiyatına göre gerek kutu içeriği gerek diğer özellikler açısından rakipsiz. Alacaksan amazondan al iadesi kolay olsun. https://www.amazon.com.tr/DeLUX-kablosuz-PAW3395-sensörlü-26000DPI/dp/B0BZTZCX9Y Prime ile 1050 tlye geliyor.
Merhaba bu mouse fiyatını hak eder mi acaba? Markayı ilk defa duydum kaliteli midir?
İade edip almaya değer evet. Amazonda ki indirim bitmiş maalesef.Hocam glorious model I aldım yolda şu an iade edip bunu almaya değer mi sizce? Ayrıca linkteki dongle değil mi?
İade edip almaya değer evet. Amazon'da ki indirim bitmiş maalesef.
![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Model l'nin mcusu iyi de kötü de olsa pek fark etmez 400 IPS sensörü taşır çoğu MCU zaten.Hocam sadece sensöre bakıp Glorious Model I aldım yolda şu an iade edip bunu almaya değer mi sizce? Ayrıca linkteki dongle değil mi? Model I nın MCU su nasıl?
Şimdiye kadar takılma yaşayan çok az kişi gördüm hepsi de lod ayarıyla ve dongle'ı yakınlaştırarak çözdüler.Evet indirim dün vardı bugün bitmiş bende son anda yetiştim bahsettiğiniz sorun dediğiniz gibi çözülebilir cinsten mi?
Hocam connect game e hiç güvenemedim ya bazıları garantisi satın alım sonrası destek yok falan diyorlar.Model l'nin mcusu iyi de kötü de olsa pek fark etmez 400 IPS sensörü taşır çoğu MCU zaten.
Şimdiye kadar takılma yaşayan çok az kişi gördüm hepsi de lod ayarıyla ve dongle'ı yakınlaştırarak çözdüler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.