Delux M800 Pro alınır mı?

Bütçe
1200
MCU dolayısıyla sorun yaşanabiliyor MCU'nun sensöre göre düşük kalması nedeniyle. Ama LOD ayarı ile çözülebiliyor. Fiyatına göre gerek kutu içeriği gerek diğer özellikler açısından rakipsiz. Alacaksan amazondan al iadesi kolay olsun. https://www.amazon.com.tr/DeLUX-kablosuz-PAW3395-sensörlü-26000DPI/dp/B0BZTZCX9Y Prime ile 1050 tlye geliyor.
Hocam https://www.amazon.com.tr/HyperX-Pu...NSS/ref=pd_sbs_d_sccl_2_7/260-3152896-1693009 bu ürünle aralarında yaklaşık 200 TL fark var sizce HyperX için değer mi?

Aynı ürün 6700 TL Hepsiburada'da

Pulsefire haste'i donunda sallar M800 pro.
Anladım hocam alıyorum o zaman teşekkür ederim. @MuratTheFounder Hocam şimdi yeniden baktım VXE R1 Wireless Mouse bu mouse sizce alınır mı?

Eski bir mouse artık alan vs olmadığı için pahalı fiyata koyuyorlar stokta tek kaldığında vs.

Anladım hocam alıyorum o zaman teşekkür ederim.
Hayırlı olsun.

Anladım hocam alıyorum o zaman teşekkür ederim. @MuratTheFounder Hocam şimdi yeniden baktım VXE R1 Wireless Mouse bu mouse sizce alınır mı?
MCUları aynı R1 ve R1 SE'nin delux alıp geçin.

Eski bir mouse artık alan vs olmadığı için pahalı fiyata koyuyorlar stokta tek kaldığında vs.

Hayırlı olsun.

MCUları aynı R1 ve R1 SE'nin delux alıp geçin.
Hocam connect game e güvenebilir miyiz bir bilginiz var mı üründe sıkıntı çıkarsa muhattap var mı? Bir de neye dayanarak model i yerine bu alınmalı dediniz tüm artılarını yazar mısınız? Benim gördüğüm artıları kablosuz olması ve 200 IPS fazlası olması. Bunun için connect game riskine girmeye değer mi?

Hocam connect game e güvenebilir miyiz bir bilginiz var mı üründe sıkıntı çıkarsa muhattap var mı? Bir de neye dayanarak model i yerine bu alınmalı dediniz tüm artılarını yazar mısınız? Benim gördüğüm artıları kablosuz olması ve 200 IPS fazlası olması. Bunun için connect game riskine girmeye değer mi?
M800 Pro'da UV Matte coating kaplama,Huano Micro-motion switchler,3395 sensör mevcut. Ek olarak Kutu içeriğinden Paracord kablo ve cam skatezler çıkıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı