Delux M800 Pro alınır mı?

Bütçe
1200
M800 Pro'da UV Matte coating kaplama,Huano Micro-motion switchler,3395 sensör mevcut. Ek olarak Kutu içeriğinden Paracord kablo ve cam skatezler çıkıyor.
Şöyle söyleyeyim valorant oynayacağım çoğu zaman ve kablosuz olması çok iyi bir şey benim için ben de bu fiyata zaten kaliteli kablosuz yok diye model I sipariş ettim.

FPS oyunlarda fark hissedilir mi ikisi arasında? Gerçekten çok ikilemde kaldım.

Daha önce rog keris mouse um 2 kere bozuldu o yüzden korkuyorum deluxde garantisi yok diye. Ayrıca bazıları da yan tuşları ve plastik kalitesi çok kötü demiş. Bilemiyorum ya kafayı yedim burda 😭

Şöyle söyleyeyim valorant oynayacağım çoğu zaman ve kablosuz olması çok iyi bir şey benim için ben de bu fiyata zaten kaliteli kablosuz yok diye model I sipariş ettim.

FPS oyunlarda fark hissedilir mi ikisi arasında? Gerçekten çok ikilemde kaldım.

Daha önce rog keris mouse um 2 kere bozuldu o yüzden korkuyorum deluxde garantisi yok diye. Ayrıca bazıları da yan tuşları ve plastik kalitesi çok kötü demiş. Bilemiyorum ya kafayı yedim burda 😭
Hissedilir dostum. M800'e geçebiliyorsan bekleme.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam.

Hocam bu batarya muhabbeti nasıl oluyor peki kablosuzlarda? Telefon bataryası gibi bi ömrü oluyor mu? Yani 1-2 yıl sonra batarya sağlığı kötüleşiyor mu değiştirmeye gerek var mı?
Kötüleşiyor illa ama telefon gibi kısa sürmüyor 4 5 yılı vardır en kötü çünkü 1 haftada bir şarj ediliyor neredeyse.

@MuratTheFounder Hocam ben şuana kadar hep kablolu mouse kullandım ve kablosuz ihtiyacım hiç olmadı. Gördüğüm kadarıyla Delux M800 Pro hem kablolu hem de kablosuz kullanılabiliyor. MCU denilen şey alıcı gibi bir şey sanırsam sadece kablosuz modda sıkıntı yaratabiliyor değil mi?

Son düzenleme:
@MuratTheFounder Hocam ben genelde şuana kadar hep kablolu mouse kullandım ve kablosuz ihtiyacım hiç olmadı. Gördüğüm kadarıyla Delux M800 Pro hem kablolu hem de kablosuz kullanılabiliyor. MCU denilen şey alıcı gibi bir şey sanırsam sadece kablosuz modda sıkıntı yaratabiliyor değil mi?
Sorun yaşamazsınız hocam lod ayarı ile çözebilirsiniz istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı