Delux M800 Ultra incelemesi

20 şubat tarihinde sipariş verdim ve 29 şubatta elime geçti. İlk kullanımlarım iyiydi ancak zamanla rahatsız edici bir hal aldı. Shape olarak iyi ama malzeme kalitesi 10TL'lik veya bilişim dersindeki o Mouse'lar gibi hissettiriyor. Grip tape takılı olmasa elde durmuyor bile kayıyor gidiyor. Gıcırdamaları ve sorunları video ile ekledim. Hele gelelim o lanet olası Dongle'a masadan kayıp düştüğü an mouse sapıtık rastgele yerlere ışınlanma mı dersiniz odamda 1 tane kablosuz eşyam yok modem bile salonda 10mt Ethernet kablosu kullanıyorum Bluetooth bile yok ama sapıtası tutuyor. Kablo toplayıcı olduğu için orada kalmasına rağmen bu takılmalar ve ışınlanmalar. Ölçtüm arasındaki engeller 1 karış uzaklık ve parmak kalınlığında sunta. Ve bu tanıya hemen varmadım bilesiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fabrika tipi fan için KB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fareyi arkadan iki parmakla sıkarak kavramaya çalışırsan tabiki elden kayar. Viper V2 Pro'mda da öyle. Ürünün sorunu değil. Öbürü için ise diyebileceğim, parasına göre ürün. Kötülemek için konu açmışsınız.

Aşırı abartılan bir fare. Ben ileride sorun çıkaracağını bilerekten iadeye verdim. Kalite isteyen Çinli almasın.

O fareyide kullandım inan bana istanbul içinde isen gel elleticem sana ne kadar kalitesiz olduğunu gör.

Pro olmayan modeli bende var. Gayet iyi.

Asus, MSI da çinli.
QC denen bir şey var. O da Çinli bu da Çinli diyince bir şey değişmiyor. En giriş seviye fare daha iyi bi kaliteye sahiptir bu fareye kıyasla.

İnceleme için teşekkürler.

O Dongle'ın öyle bozulması tamamen kullanıcı hatası (tabii ne kadar yüksekten düşürdün onu bilemem).

İlk attığınız videodaki gibi bende de oynama payı var fakat sadece sol Click sağ Click'e göre biraz fazla oynuyor ki normal kullanımda beni rahatsız etmiyor.

Gıcırdama sorunu ise var ama abartılacak kadar yok yani fareye fazla kuvvet uygulamadığın sürece gıcırdama yapmıyor.

2. attığınız Video'da farenin kayması gayet normal'ki farenin en ağır modeli 55 gram. Bende Corsair Sabre Pro ch varkende aynı şekilde kayıyordu yani bu bir sorun değil.

Konu başlığını Delux M800 Ultra'nın sorunları vb. gibi bir başlıkta açsaymışın keşke bu konu başlığına bakınca pek objektif bir inceleme olmamış.

Kısa lafın özü dandik önermem eski mouse'um corsair sabre pro ch.'dı benim ki de ondan çok memnundum bi zaman sonra oda fazla gıcırdama yaptı. Şuan lamzu atlantis mini kullanıyorum scrool sorunu var bunda da para biriktirip bir logitech gpro 2 falan alırım en azından garanti de memnun bırakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…