Demir lige nasıl düşülür?

Ormancı ol ve hiç bir koridora gang atma ve ejder, baron alma. Gerçi baronun güçlendirme bir hiç artık.
konuya geç yazdım mb kanka istesem de istemesemde düşemiyorum iyi oynuyorum kaybediyorum kötü oynuyorum kaybediyorum şuan Bronz 4 üm en sonunda canıma tak etti istemeye istemeye oynadım haliyle feedledim ve 14 gün ban yedim pişman mıyım hayır çünkü iyi oynadığım oyunları çabalayıp takımın giriş sevie bottan farkı kalmayacak şekilde oynadığını görüp uyarmana rağmen takımın hala kötü oynayıp senin yenilmeye mahkum ediyorsa sende iyi oynayan takıma aynısını yap

O kural herkes için geçerli. LoL'de yetenek diye bir şey yok çok oynarak başarı diyebilieceğimiz liglere çıkarız ancak.
pre siz hiç bir ligi elde edemezsin solo oynayarak etsen bile şans işidir

presiz hiç bir ligi elde edemezsin solo oynayarak etsen bile şans işidir
Eskiden bence tek oynuyarak bir yere varabilirdik ama son 4 yıldır her karakter sorunlu oldu artık. Hitboxlarla da başedilmiyor.

Çok çok oynuyarak bir yere gelinir diye düşünüyorum. Günde 15 saat falan yani.

Eskiden bence tek oynuyarak bir yere varabilirdik ama son 4 yıldır her karakter sorunlu oldu artık. Hitboxlarla da başedilmiyor.

Çok çok oynuyarak bir yere gelinir diye düşünüyorum. Günde 15 saat falan yani.
hayatsızlar gibi oynamaksa aynen öyle benim bi arkadaşım Wild riftte hayatsız gibi adc oynuyordu GM den cha ya yukseldı o oyunda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı