Deneme Fulledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim okul gitmiş demiş ki "LGS'ye şu kadarcık kalmış iken öğrencilerin moralini nasıl bozarız."
Cevap basit: Kazık bir deneme ile.
Ama Ekmeğiniz bunu yemedi. Fulledi:
Eki Görüntüle 1802114
Şunu söyleyeyim, aşırı zordu. Bir ara "bitti. yapamayacağım" dedim. Ama sonra bir soru iki soru falan geldi öyle.
@Arthur Morgan47 @Aurora1 @Avenged @GoktugT @aydos @427036 @429065 @Mirza Kaplan @Lory7 @566156 @cumali_032 @Deniz24386 @Pembiş Gitar @EfoWars @EkmekArasiHDD @550519 @hellomister @222744 @575412 @Paper.C @ProximusTwo @AYDNd .
Sınıf 2🤣

Bunun konusunu açanları anlamış değilim. Tebrik falan bekliyorsanız bunu ailenize bildirin. Tüm sosyale değil.

Ben tebrik etmek istiyorum o nedenle açıldı konu. Şu itemin nasıl konularından bin kat daha iyidir. Hiç yoktan bunu gören biri özenir de ben de nasıl yapabilirim diye çalışma isteği doğar belki. İleride hocam nasıl çalıştınız da bu şekilde başarılı oldunuz bizimle paylaşınız der. Başarı da paylaştıkça çoğalır. Tıpkı itemim nasıl konularında olduğu gibi. Bana kalsa herkes başarılarını da paylaşsa daha iyi olur hiç yoktan o alanda ilerlemek isteyen tavsiye vs alır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tebrik etmek istiyorum o nedenle açıldı konu. Şu itemin nasıl konularından bin kat daha iyidir. Hiç yoktan bunu gören biri özenirde ben de nasıl yapabilirim diye çalışma isteği doğar belki. İleride hocam nasıl çalıştınızdau şekilde başarılı oldunuz bizimle paylaşınızder. Başarıda paylaştıkça çoğalır. Tıpkı itemim nasıl konularında olduğu gibi. Bana kalsa herkes başarılarını da paylaşsa daha iyi olur hiç yoktan o alanda ilerlemekisteyen tavsiye vs alır.
Hocam her deneme paylaşılmaz. Artı olarak gidip de milletin moralini bozuyor. Kendi dedi zaten. Özendirmek değil can sıkmak bu.

Ben tebrik etmek istiyorum o nedenle açıldı konu. Şu itemin nasıl konularından bin kat daha iyidir. Hiç yoktan bunu gören biri özenirde ben de nasıl yapabilirim diye çalışma isteği doğar belki. İleride hocam nasıl çalıştınızda bu şekilde başarılı oldunuz bizimle paylaşınız der. Başarı da paylaştıkça çoğalır. Tıpkı itemim nasıl konularında olduğu gibi. Bana kalsa herkes başarılarını da paylaşsa daha iyi olur hiç yoktan o alanda ilerlemekisteyen tavsiye vs alır.

Öncelikle Türkçenize çekidüzen vermelisiniz. Bu konuyu gören bir LGS öğrencisinin nasıl yapabilirim demesinden çok moralinin bozulması daha mantıklı. Şurada kalmış 3-4 gün çalışmaya şimdi başlayacak kimse olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca arkadaşın yaptığı ego tatmini. LGS'ye de girdim. Denemedende 498 aldım gidip övünmedim tebrik beklemedim. Düpedüz ego tatmini. LGS'de göreceğiz zaten.

Egolu olduğunu kabul ediyorsan benlik sorun yok. Ama dediğim gibi tebriği yanlış taraftan bekliyorsun. Güzel lise kazanmak ile değişecek en büyük şey arkadaş ortamı oluyor. Sigara tüttürenler değil kitap okuyanlar ya da inekler oluyor. Bilgin olsun.
Hocam bu zaten inekler kralı ona sıkıntı olmaz o yüzden.

Bu arada girdiğin deneme çok kolay bir deneme. Töder'e veya Mozaik'e gir de gözlerin deneme görsün çünkü LGS çoğu kişiye göre zordur üstüne stres faktörü de bulunuyor. Son Viraj'ı fullediysen ve bunla ego kasıyorsan LGS'den 500 alınca forumu hediye olarak almak istersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı