Edersin ama masaüstün siyah olur diğer özelliklerden yararlanamazsınız. Örneğin karanlık mod, dosya açtığınızda gece kör olursunuz.
Hocam masaüstü yine de değişiyor ve siyah olmuyor diye biliyorum yanlışım var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Edersin ama masaüstün siyah olur diğer özelliklerden yararlanamazsınız. Örneğin karanlık mod, dosya açtığınızda gece kör olursunuz.
Böyle bir şey yok diye biliyorum, eğer bir kaynağınız varsa gösterebilir misiniz? Eğer varsa bile kritik güvenlik güncelleştirmeleri yükleneceği için bir sıkıntı yaratmaz.Ek olarak belirtmekte fayda var deneme süreci bittikden sonra Windows Update her güncellemeyi almıyor.
Arka plan artık siyah olmuyor fakat değişebiliyor mu bilmiyorum.Hocam masaüstü yine de değişiyor ve siyah olmuyor diye biliyorum yanlışım var mı?
Tabii ki. Lütfen bilgilerinizi güncelleyin. Buyurun;Böyle bir şey yok diye biliyorum, eğer bir kaynağınız varsa gösterebilir misiniz? Eğer varsa bile kritik güvenlik güncelleştirmeleri yükleneceği için bir sıkıntı yaratmaz.
Arka plan artık siyah olmuyor fakat değişebiliyor mu bilmiyorum.
Böyle bir şey yok diye biliyorum, eğer bir kaynağınız varsa gösterebilir misiniz? Eğer varsa bile kritik güvenlik güncelleştirmeleri yükleneceği için bir sıkıntı yaratmaz.
Arka plan artık siyah olmuyor fakat değişebiliyor mu bilmiyorum.
Bilgi için teşekkür ederim. Bir de sizden bir şey rica edebilir miyim? Bu attığınız linkte de bu ucuza satılan Windows lisanslarının Microsoft onaylı olmadığı belirtilmiş. Forumda birkaç arkadaşı uyarmama rağmen bu lisanslar çalışıyor diye bunların "yasal" lisan olduğunu savunuyorlar, bu tarz konular hakkında bir şey yapabilir misiniz?Tabii ki. Lütfen bilgilerinizi güncelleyin. Buyurun;
Eki Görüntüle 583698![]()
Windows Deneme Sürümü Biterse Ne Olur ?
Merhaba, Yakında bir masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat aklımda windows ile ilgili bir soru takıldı.. Bilgisayarımı Alıcağım Yerden Windows 10 deneme sürümünü yüklettikten kaç gün sonraanswers.microsoft.com
Bunu konuşmanın yeri burası değil, cevap alındığına göre konuyu kitliyorum. Bunun için yeni konu açabilirsiniz.Bilgi için teşekkür ederim. Bir de sizden bir şey rica edebilir miyim? Bu attığınız linkte de bu ucuza satılan Windows lisanslarının Microsoft onaylı olmadığı belirtilmiş. Forumda birkaç arkadaşı uyarmama rağmen bu lisanslar çalışıyor diye bunların "yasal" lisan olduğunu savunuyorlar, bu tarz konular hakkında bir şey yapabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.