Deneme sürümü ile gelen bilgisayara ne kurulur?

FahrenHite

Decapat
Ben yeni PC aldım. Windows deneme sürümüyle geldi. Akşam üzeri bilgisayarcıya götürdüm. Bir şeyler kurmamız mı yüklememiz mi ne gerekiyor dedi. 2 saat falan sürüyor dedi. Ben tam anlamadım. Nasıl yapıyoruz onu?

Hiçbir şey anlamadım. Sanırım farklı etkinleştirilmiş bir Windows sürümü kuracak.
He bide KMSpico yükleyecek olabilir onu yükleyecekseniz kendiniz yükleyebilirsiniz aslında. Ama pek tavsiye etmem bilgisayarı yavaşlatabilir (nereden indirdiğinize bağlı) bir de emeğe saygı için. Sonuçta Windows gibi koca bir işletim sistemini yapmak kolay değil.

Ben de tam olarak ne sorduğunuzu anlamadım ama anladığım kadarı ile şöyle bir cevap vereyim Windows'unuz etkinleştirilmemiş sanırım? Bu durumda önünüzde 2 seçenek var ya ücretsiz bir işletim sistemi kuracaksınız ki yeni bir kullanıcıya önermiyorum ya da orijinal bir anahtar(key) satın alacaksınız. Bilgisayarcıya götürürseniz windows'u cracklemesi mümkün ki korsan bir yazılımların dezavantajları mevcut. OEM keyler' hali hazırda 60 lirayı geçmeyen fiyatlarda, internet üzerinden Lisans Anahtarı araştırıp satın aldıktan sonra windowsunuzu aktive edin, gönül rahatlığı ile kullanın.

Son düzenleme:
Ben yeni PC aldım. Windows deneme sürümüyle geldi. Akşam üzeri bilgisayarcıya götürdüm. Bir şeyler kurmamız mı yüklememiz mi ne gerekiyor dedi. 2 saat falan sürüyor dedi. Ben tam anlamadım. Nasıl yapıyoruz onu?

Lisans anahtarı satın alıp etkinleştirin.

Deneme sürümünü kullanmaya devam edebilirsin. Uzun bir süredir etkinleştirmeden kullanıyorum ufak tefek görsel ayar yaptırmıyor başka bir şeyine rastlamadım.

Bilgisayarcıya pc emanet edilmez.
Yoo KMSpico kötü tabii de parça değişimi falan yapılır bir sorun yok donanımsalda.
@Sosyal Kullanıcısı Neden kızgın yaptın ki doğru bir şey söyledim yükle de demedim zaten.
Deneme sürümünü kullanmaya devam edebilirsin. Uzun bir süredir etkinleştirmeden kullanıyorum ufak tefek görsel ayar yaptırmıyor başka bir şeyine rastlamadım.
Mağazadaki temalar kurulmuyor ama bir resmi arkaplan yapabiliyorsun sağ tık masaüstü arkaplanı yap diyorsun oluyor bitiyor.(Windows 10'da)

Hiçbir şey anlamadım. Sanırım farklı etkinleştirilmiş bir Windows sürümü kuracak.
He bide KMSpico yükleyecek olabilir onu yükleyecekseniz kendiniz yükleyebilirsiniz aslında. Ama pek tavsiye etmem bilgisayarı yavaşlatabilir (nereden indirdiğinize bağlı) bir de emeğe saygı için. Sonuçta Windows gibi koca bir işletim sistemini yapmak kolay değil.
Linux ücretsiz ama :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı