Deneme sürümü ile gelen bilgisayara ne kurulur?

Windows anahtarları çok ucuza internetten bulunabiliyor(12 TL), daha dün bir arkadaşın bilgisayarına format attık ve orijinal yaptık. Bunun dışında office falan kurar sanırım, bunlarında korsan olmaması çok zor. Aynı şekilde office falan da satılıyor bu arada.

Hiçbir şey anlamadım. Sanırım farklı etkinleştirilmiş bir Windows sürümü kuracak.
He bide KMSpico yükleyecek olabilir onu yükleyecekseniz kendiniz yükleyebilirsiniz aslında. Ama pek tavsiye etmem bilgisayarı yavaşlatabilir (nereden indirdiğinize bağlı) bir de emeğe saygı için. Sonuçta Windows gibi koca bir işletim sistemini yapmak kolay değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

KMSpico yüklemek sence doğru bir şey mi?
Doğru bir şey demedim ki dikkatli oku.
Hiçbir şey anlamadım. Sanırım farklı etkinleştirilmiş bir Windows sürümü kuracak.
He bide KMSpico yükleyecek olabilir onu yükleyecekseniz kendiniz yükleyebilirsiniz aslında. Ama pek tavsiye etmem bilgisayarı yavaşlatabilir (nereden indirdiğinize bağlı) bir de emeğe saygı için. Sonuçta Windows gibi koca bir işletim sistemini yapmak kolay değil.

Mağazadaki temalar kurulmuyor ama bir resmi arkaplan yapabiliyorsun sağ tık masaüstü arkaplanı yap diyorsun oluyor bitiyor.
Doğrudur temayla görev çubuğu ayarıyla falan çok fazla işim olmadığı için benim için önemli değil. Arkadaş için önemliyse tabi ki lisanslasın.

Yav okumadan cevap veriyorsunuz

Kardeşim ben okudum, sana bir şey de yazmadım, sadece video attım ya. 😀

Ayrıca emeğe saygı konusuna girersek, adamlar bizim emeğimizi yaklaşık 15 kat değersiz kabul ederek işlem yapıyor. Bize bu saygısızlık yapılırken, onlara da bence biraz saygısızlık yapılabilir. Elbette sebebi Microsoft değil, böyle bir şey söylemiyorum. Öyle veya böyle benim param 15 kat değersiz kabul ediliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı