Silentac
Kilopat
Driver güncelDarboğaz yapıyor olabilir ekran kartı Driver'ı güncel midir.
Driver güncelDarboğaz yapıyor olabilir ekran kartı Driver'ı güncel midir.
Bütün oyunlarsa böyle.HDD de SSd de deDedim zaten arkadaşım grafikleri düşürmüş olabilir diye darboğaz yapar dedim
Ultra ayarlarda imiş darboğaz söz konusu değildir.
Tek bu oyundamı oluyor başka bir oyunda deneyin hocam
baktım birçok kere ve ccleaner gibi birkaç uygulama ile denedim virüs yok.Görev yöneticisinden baktım hala yokSistemimizde virüs olabilir. Oyun açıkken görev yöneticisini açıp işlemci kullanan başka birşey var mı diye bakar mısın?
Nasıl değil? İşlemci kullanımına bakar mısınız? Ayrıca darboğaz nedir ona da bakın lütfen.Ya arkadaşlar darboğaz değil. Rtx 2060s r5 2600 kullanıyorum 220 fpsi görüyorum yanlış bilgi vermeyin.
Yani ekran kartı bozuk mu?Sistem health ve fan fealth testi yaptım sağlıklı çıktıEkran kartinda problem olduğundan işlemci yükü alıyor olabilir yoksa o sistemin darboğaz yapmasinin imkani yok.
Ekran kartı hemen bozuk demeyin. Arkada yapılan işlemlere bakın. son 3 gün içinde internetten herhangi bir program yada dosya indirdiniz mi? Özellikle torrent.Yani ekran kartı bozuk mu?Sistem health ve fan fealth testi yaptım sağlıklı çıktı
Evet ama onları geri sildim ve ccleaner ile temizledimEkran kartı hemen bozuk demeyin. Arkada yapılan işlemlere bakın. son 3 gün içinde internetten herhangi bir program yada dosya indirdiniz mi? Özellikle torrent.
Yani ekran kartı bozuk mu? Sistem health ve fan fealth testi yaptım sağlıklı çıktı.
Bilgisayarınıza kesin virüs bulaştı. İyi bir antivirüs ile tarama yapmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.