Dengesiz GPU kullanımı ve FPS sorunu

Darboğaz yapıyor olabilir ekran kartı Driver'ı güncel midir.
Ekran kartı hemen bozuk demeyin. Arkada yapılan işlemlere bakın. son 3 gün içinde internetten herhangi bir program yada dosya indirdiniz mi? Özellikle torrent.
Sorun ekran kartında. Yahu aynı oyunda sabit 180 fps alıyorum illa video mu atayim ?
Nasıl değil? İşlemci kullanımına bakar mısınız? Ayrıca darboğaz nedir ona da bakın lütfen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ayrıca al sana rx 590'an kanıt. Bilmiyorsanız lütfen cevap yazmayın.

Sorun ekran kartında. Yahu aynı oyunda sabit 180 fps alıyorum illa video mu atayim ?
Arkadaş için de fps değerleri benzer ama gereksiz yüksek bir işlemci kullanımı var. R6in ryzen 5 2600 gibi bir işlemciyi rx590 varken %100 kullanması normal değildir.

Arkadaş için de fps değerleri benzer ama gereksiz yüksek bir işlemci kullanımı var. R6in ryzen 5 2600 gibi bir işlemciyi rx590 varken %100 kullanması normal değildir. R6 o kadar işlemci tüketimi olan bir oyun değil.
Fps değerleri aynı değil. Sabit değil çünkü. Rtx 2060s rx 590'dan daha güçlü bir kart olduğu halde fps drop vs yemiyorken sence bu kadar gpu kullanı mı düşmesi normal mi ?

Gpu kullanımı düşmesi işlemcinin %100 kullanımından kaynaklı. Videoyu tekrar izlemenizi öneriyorum ki işlemcinin sürekli %95-99 kullanımını görün. Altta ikinci videoda sorun net. O oyunun o kadar işlemci kullanmaması lazım. Birşey işlemciye yük bindiriyor.

Gpu kullanımı düşmesi işlemcinin %100 kullanımından kaynaklı. Videoyu tekrar izlemenizi öneriyorum ki işlemcinin sürekli %95-99 kullanımını görün. Altta ikinci videoda sorun net. O oyunun o kadar işlemci kullanmaması lazım. Birşey işlemciye yük bindiriyor.
Sizce bunun nedeni ne olabilir?
Arkadaş için de fps değerleri benzer ama gereksiz yüksek bir işlemci kullanımı var. R6in ryzen 5 2600 gibi bir işlemciyi rx590 varken %100 kullanması normal değildir.

işlemciye iş yükleyen şey ne olabilir?

Sizce bunun nedeni ne olabilir?

işlemciye iş yükleyen şey ne olabilir?
Virüs olma ihtimali çok yüksek. CCleaner antivirüs değildir. Antivirüs kullanarak tarama yapın. Windows %temp% klasörünü temizleyin ve düzelmezse format atabilirsin. Parçalarında sıkıntı varsa format sonrası sorun devam eder ama virüs ise sorun bitecektir.

Bende sana demek istiyorum ki işlemciden kaynaklı değil. Arka planda ne olduğunu bilmiyorum. Ama bu işlemci o ekran kartı ile darboğaz yaşayamaz.

Bende sana demek istiyorum ki işlemciden kaynaklı değil. Arka planda ne olduğunu bilmiyorum. Ama bu işlemci o ekran kartı ile darboğaz yaşayamaz.
O yüzden virüs vardır tarama yap diyorum. %100 kullanımı normal değil çünkü ve burada sorun ondan kaynaklı fps drop. Kendisi de sorun başlamadan önce torrentten dosya indirmiş ama sonra CCleaner ile silmiş ama virüs bulaştı ise bu temizlemez dedim yoksa 2600ün daha güçlü ekran kartlarına darboğaz yapmadığını biliyorum.

O yüzden virüs vardır tarama yap diyorum. %100 kullanımı normal değil çünkü ve burada sorun ondan kaynaklı fps drop. Kendisi de sorun başlamadan önce torrentten dosya indirmiş ama sonra CCleaner ile silmiş ama virüs bulaştı ise bu temizlemez dedim yoksa 2600ün daha güçlü ekran kartlarına darboğaz yapmadığını biliyorum.
Advanced System care yüklemiştim salaklık edip.Sizce ondan dolayı olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı