Deniz Altı Ekin Çemberi

OnurB

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2012
Mesajlar
686
Yer
A, A
561058_423252397732841_1825628003_n.jpg


Resimde görülen bu çember 18 Eylül 2012 tarihinde Dünya'ya Japon fotoğrafçı Yoji Ookata tarafından gösterildi, denizin 30 metre kadar altı altında buluyor ve çapları 2.5 metreye kadar ulaşıyor. Bu resim ve buna benzer resimlerin ortaya çıkması ile birden tekrar komplo teoriler ortaya atılmaya başlandı. 1 hafta gibi kısa sürede hemen hemen tüm hayalperest ve meraklı insanlar bir şeyler uydurmaya başladı. En çok konuşulan konular bunları yapanların uzaylılar olduğu ve suda saklandığı idi. Diğer konu ise suyun derinliklerinde yaşayan insan gibi gelişmiş canlılardı. Tüm hipotezlerin bilimsel olmaması olaya açıklık getirmeyince bunu dünyaya duyuran fotoğrafçı hemen elleri sıvayıp bilimsel bir araştırma ve çalışmalar ile işi kolayca çözdü.

Aslında olayın tamamiyle bir balığın çiftleşmek için diğer cinsin ilgisini çekmeye çalıştığı bir fantazi ürünü ortaya çıktı. Bu balığın yaptığı tamamiyle bir sanat eseri :)
 
Ekim deil ekin çemberi olucak. Bu sayfada ekin çemberlerinin bilimsel analizi var.

Sirius Ufo Uzay Bilimleri Ara

“Fakat bildiğimiz hiçbir enerji türü bu oluşumları meydana getirebilecek kapasitede değil. Örneğin güçlü bir lazer ışını bitkilere büyük ölçüde zarar verir, hatta yanmalarına neden olur. Bu yüzden burada kullanılan enerjinin elektromanyetik enerji ya da lazer enerjisi olmadığını düşünüyorum. Bence buradaki yeni bir enerji türü ve bitkileri onlara zarar vermeden etkiliyor. Bunun bir tür yerçekimsel radyasyon enerjisi olduğunu sanıyorum. Ekin çemberleri, bizden çok daha ileri, kaynağını dünya dışından alan bir teknoloji vasıtasıyla oluşturulmuşa benziyor.”
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı