Denuvo DRM, CPY tarafından gece yarısı ağır darbe aldı

İstedikleri kadar kırsınlar, ''kirekli'' oyun gün geçtikçe mantıksız olmaya başladı. Oyuna sunulan güncellemelerden yoksun olmak ve bi' yığın bug ile uğraşmak iş değil açıkcası. 6 ayda bir Windows sürüm güncellemesi çıkıyor, neredeyse her ay ekran kartları sürücüleri güncelleme alıyor. İllaha bi' yerde bi' kopukluk oluyor. Korsan devri bu yönden çok zorda bence.
Korsan oynamadığın o kadar belliki. Kaç tane oyun bitirdim hiç sorun yaşamadım, korsan oyunda sadece oyunun exe'si orijinal olup olmadığını kontrol ediyor onu devre dışı bırakıyorlar. Kalan tüm dosyalar aynı yani orijinal sürümde +20-30 FPS almıyon ya da bahsettiğin buglar eğer oyunda problem varsa iki taraftada oluyor. :D
Olsun. Daha gelişmişi çıkar. Devuno sayesinde korsancılar çok daha zorlanıyor. 1 senedir de RDR2 bekliyorlar. Ay kıyamam... :)
Cahil kardeşim Rockstar kendi launcheriyle koruyor denuvo ne alaka. Oynamak isteyen adam malum yerlerden 2 dolara alıpta oynar beklemeye gerek yok.
 
Hangar13' e iyi oldu, seriyi bitirmişlerdi 3. oyun ile. Şimdi toparladılar oyun kırılmış haketti. O güzelim seriyi kirletti ama sanırsam Mafia 4 gelir çünkü Mafia 1 Remake beklenildiğinden daha iyi oldu çünkü.
 
Korsanı savunan bu iğrenç zihniyet size de çok itici gelmiyor mu?
Hayır.

1602763383546.png
 
Son düzenleme:
Çünkü aynı zihniyete sen de sahipsin. Sonra ağlarsınız neden oyunlar Türkçe değil diye..
Niye ağlayım? Binlerce satılmış oyunun sonraki sürümünde Türkçe geldi mi? Hayır. İlk önce getirsinler de sonra bakarız duruma göre. Ayrıca korsan oynadığım oyunlar alınabilecek fiyata düşünce alıyorum. Onlarca orijinal oyunum var. :D
 

Geri
Yukarı