Deprem bölgelerindeki okullarda sınavlar olacak mı?

Hoca bunu attı gireceğim herhalde.

Dosya Ekleri

• FA356E7A-25CA-4C25-8E91-1A83BFC06699.jpeg
    FA356E7A-25CA-4C25-8E91-1A83BFC06699.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 60
Elazığdayım okul müdürleri boş laflar yapıyor bir okul diyor zorunlu birisi de 1.dönem geçerli olacak girmek istemeyenler için. 1 hafta sonra yazılılar başlıyor hala bilgi verilmedi.

Bizim kuzenin sınavı vardı bugün. Sınavdan önce bütün öğrenciler çıkmış okuldan. Herkes çıktıktan sonra müdür demiş ki sınava girenler bütün sınavlara girmek zorunda. Girmeyenler hiçbir sınava girmesin demiş. 1. dönem notlarını geçerli kılacağız gibi bir cümle kurmuş. Sınav olmaz bence.

Deprem bölgesinde Antep'te yaşıyorum lisedeyim yazılılar hakkında henüz bilgi yok diğer illerde bu hafta başlayacak ama bizde bir şey demediler. Hocalarımız çoğunlukla olmaz diyorlar ama belli değil sizce durum ne olur?
Bende Elazığ'da yaşıyorum, burdada okula gitmek zorunlu değil ama sınav yapıcağız diyorlardı şimdi her okul başka bisey yapıyor. Benim okulum sınavları erteledi, ama kuzenimin okulunda isteyen giriyor hiç kimsede çıkıp bir açıklama yapmıyor. Herkes kafasına göre iş yapıyor burda.

Elazığdayım okul müdürleri boş laflar yapıyo bi okul diyo zorunlu birisi de 1.dönem geçerli olacak girmek istemeyenler için.1 hafta sonra yazılılar başlıyo hala bilgi verilmedi.
Bizdede oyle kimse doğru düzgün bi açıklama yapmıyor

Son düzenleme:
Bende Elazığ'da yaşıyorum, burdada okula gitmek zorunlu değil ama sınav yapıcağız diyorlardı şimdi her okul başka bisey yapıyor. Benim okulum sınavları erteledi, ama kuzenimin okulunda isteyen giriyor hiç kimsede çıkıp bir açıklama yapmıyor. Herkes kafasına göre iş yapıyor burda.
Ne zamana ertelendi sizin sınavlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı