Deprem bölgesinde 2. dönem sınavları yapılacak mı?

Yiğitler

Centipat
Merhaba, ben deprem bölgesinde bir okulda okuyorum. Sizce deprem bölgesindeki okullarda 2.dönem sınav olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir daha konustum MEB'le devam etmeyenler zorunlu degil dedi resmi sciklama ne zaman gelir hocalar hala bilgi gelmedi diyor dedim resmi aciklama yspildi dedi. BEN ANLAMIYORUM CIDDEN
sitesinde vs. aciklama yapilmamis. bizde hocalar konusunu bile acmiyor sanki quantum fiziği sorusu

knk son durum ne bir şey belli olabildi mi ?
kanka 2 kere meble konustum sizin zaten devam etme zorunlulugunuz yok ve devam etmeyenlerin 1. donem notu kabul edilecek dedi. Bazi okullar sinav yapmış ama girmeyenler olmus bizim hoca da tamamen size kalmış diyor. Diger okulun mudur ve mhdur yardimcilark da zorunlu degil dedi. son durum bu. Ama sen sizin hocalara slr5

Anladım knk teşekkürler.Bizim hocalar direk şey diyor herhangi bir açıklama olmadığı için biz düz devam ediyoruz ama belli değil diolar.Şahsen ben katılmayı düşünmüyorum doğru dürüst bir eğitim almadık bunun obyi etkilemesini istemiyorum

Açıklama yapılmadığı için normal plana göre ilerleyeceğiz tek dedikleri bu

Man

Kanka ara MEB'i aciklama olmadigi icin bize zorunlu kiliyorlar de
Biz de zorunlu değil sınıf gruplarına mesaj atıldı girmek istemeyen okula gitsin dilekçe versin diye biz az önce okula gittik dilekçe verdik bir okulda zorunlu yapıp bir okulda yapmayacak halleri yok büyük ihtimalle tüm okullarda zorunlu olmaz

kanka bazi okullar yapmis bilmiyorum bizim bi tane hocaya yazdim goruldu atti.d mudur yardimcisina yazdim bakmiyor.dddd en son aricam muduru sovucem 1 hafta kaldi sinava

Man

Kanka ara MEB'i aciklama olmadigi icin bize zorunlu kiliyorlar de

Aramışsın zorunlu değil de demişler bana neden inansınlar zaten dersten 1 kez kaçtım onda da sözlümü 50 verdi Max 50 alırsın dedi edebiyatçılar var ya ne kadar vicdansız arsız ya neyse öyle işte

Kanka bazi okullar yapmis bilmiyorum bizim bir tane hocaya yazdim goruldu atti. D mudur yardimcisina yazdim bakmiyor. Dddd en son aricam muduru sovucem 1 hafta kaldi sinava

Boş ver kanka sorma öğretmene müdüre totoşları kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…