Deprem

Yer
A101 , BİM , ŞOK
Daha fazla  
Meslek
Sütçülük
Arkadaşlar ben Erzurum'da yaşıyorum duymuşsunuzdur Bingöl'de deprem oldu. bu Erzurum'u çok kötü salladı hatta ben yere düştüm, ilk başladı an kapılar sallandı. çok korkmuştum ailem başka yerdeydi, ben 12 yaşında evde tektim bizim üst komşu beni aldı, kendi evlerine orada deprem devam etti durmadan artçı depremler oldu komşumuzun çocugu çok korkuyordu, ağladı bayağı bir. arkadaşlar 7.4'lük deprem olma riski varmış bu bütün Bingöl'ü ve Erzurum'u mahveder, çok korkuyorum ama depremden değil aileme ve yakınlarıma bir şey olmasından yoksa ben depremden korkan birisi değilim fakat bütün her şeyimiz bu binada ve bu bina giderse gerçekten yardıma muhtaç duruma düşeriz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Erzurum'da yaşıyorum duymuşsunuzdur Bingöl'de deprem oldu. Bu Erzurum'u çok kötü salladı hatta ben yere düştüm, ilk başladı an kapılar sallandı. Çok korkmuştum ailem başka yerdeydi, ben 12 yaşında evde tektim bizim üst komşu beni aldı, kendi evlerine orada deprem devam etti durmadan artçı depremler oldu komşumuzun çocugu çok korkuyordu, ağladı bayağı bir. Arkadaşlar 7.4'lük deprem olma riski varmış bu bütün Bingöl'ü ve Erzurum'u mahveder, çok korkuyorum ama depremden değil aileme ve yakınlarıma bir şey olmasından yoksa ben depremden korkan birisi değilim fakat bütün her şeyimiz bu binada ve bu bina giderse gerçekten yardıma muhtaç duruma düşeriz ne düşünüyorsunuz?

Bende bizzat Erzurum'da yaşıyorum evet 5, 6 gibi bir derem oldu bayada hissedildi. Allah beterinden saklasın.

Belediye ile iletişime geç bu işin küçüklük ile alakası yok. Yakınında inşaat mühendisi veya mimar tanıdığın var ise onlardan göz ile kontrol yapmasinı isteyebilirsin.

Telefonum yok dışarı çıkmam yasaklandı ailem benim dışarı cıkmama izin vermiyor hiç dışarıyı görmedim balkondan izleyebiliyorum iletişime geçemem. Maalesef geçmek isterdim tabii ki yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
telefonum yok dışarı çıkmam yasaklandı ailem benim dışarı cıkmama izin vermiyor hiç dışarıyı görmedim balkondan izleyebiliyorum iletişime geçemem. malesef geçmek isterdim tabiki yapacak bişey yok.
En basitinden belediyenin imar bölümüne veya kendisine mail atman olacaktır. Zaten bina yeni ise çok endişelenecek bir şey yok ama tabii ki yine de tedbir almak gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı