Depremde 50.399 can kaybı oldu

• Konuyu başlatan Melys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 249
  • Görüntüleme 24.476
50.399 vatandaş hayatını kaybetti. Arasında asker vesaire de var. Siz ne düşünüyorsunuz? Diyecek bir şey kalmıyor böyle durumlarda ama yine de sorayım dedim.

Geçmiş olsun. Canımız yanıyor. Söylenecek çok şey var ama bazen susmak en iyisidir.

Daha çöken binalar kepçeyle kazılmadı bile 2-3 gün sonra 3 katına çıkar bu. İnşallah çıkmazda bu sayıda kalır.
Öyle umalım ama çok büyük deprem bu sayının 2 katına çıkar gibi geliyor en azından daha göçük altına binlerce kişi var.

Psikolojim alt üst oldu. 2 günde hem de. Üstelik 40 gün kadar sonra MSÜ sınavım var. Ve YKS sınavına hazırlanıyorum. Evde ne kadar çanta varsa hepsinin içine eşya koymaya başladım. Ne bulursam atıyorum. Bir şey olursa kaçalım diye. Kaç tane sigara bitirdim bilmiyorum bile Allah'ım herkese yardım etsin.

Anlık olarak Kahramanmaraş'ta bir enkazın altında 5 kişi bulunuyormuş ve acil vinç gerekiyormuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlık olarak Kahramanmaraş'ta bir enkazın altında 5 kişi bulunuyormuş ve acil vinç gerekiyormuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Melys hocam, bilgilendirme amaçlı konunuza bu tarz mesajlar yazmamda bir sakınca var mı? Konuları takipte olduğum için paylaşmak istiyorum.

Vincin bölgeye ulaştığı bildirildi. Bilginize.

Son düzenleme:

Çok yazık.

Habertürk muhabirlerini de tebrik etmek gerekiyor. Korkmadan, açıkça her şeyi söyledikleri için. Keşke ülkedeki medya böyle olsaydı.

Çok yazık.

Habertürk muhabirlerini de tebrik etmek gerekiyor. Korkmadan, açıkça her şeyi söyledikleri için. Keşke ülkedeki medya böyle olsaydı.

Bu da muhabir işte, millet can veriyor, bunlar kariyer derdinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı