Depremde 50.399 can kaybı oldu

• Konuyu başlatan Melys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 249
  • Görüntüleme 24.389
Bu görseli ve benzerlerini hazırlayıp paylaşan mahir Akkoyun'u gözaltına aldılar bu sabah.
Hiçbir şeye benzemez halkını satanların korkusu. Herkesi kendileri gibi korkak sanıyorlar.

Şu etikete destek olabilirsiniz. #mahirakkoyunserbestbırakılsın

Bir örnek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Taraflı moderasyon ekibi bu konu hakkında açtığım konuyu siyasete uzaktan yakından girmemesine rağmen kaldırdı sebebini çok merak ediyorum şu an.

Depremde yıkılan bina sayısı 18.200. bu resmi rakam.

Yıkılan her binada 10 kişi hayatını kaybetse rakam 182.000 yapar.

Her binada 20 kişi hayatını kaybetse rakam 364.000 yapar.

Türkiye siyasi tarihi bunlar kadar vasıfsız hükümet görmedi daha 100 yıldır adamlar açık ara Türkiye'nin gelmiş geçmiş en vasat iktidarı.

Son düzenleme:
Bu görseli ve benzerlerini hazırlayıp paylaşan Mahir Akkoyun'u gözaltına aldılar bu sabah.
Hiçbir şeye benzemez halkını satanların korkusu. Herkesi kendileri gibi korkak sanıyorlar.

Şu etikete destek olabilirsiniz. #MahirAkkoyunSerbestBırakılsın

Bir örnek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu etiketin altına da troller saldırdı.

Ekran Alıntısı.PNG

Profiline girdiğimizde;

Ekran Alıntısı.PNG

Gerçek ölü sayısı 500.000 üzerinde olduğunu söylüyor afad çalışanı olan abim. Hatayda görev yapıyor şuan ve halen başına gidilmemiş enkazların olduğunu söylüyor. Enkazları kepçe ile ne var ne yok demeden kamyona yüklüyorlarmış. Enkaz boşaltma yerinde kamyon boşaltılırken başında duruyoruz, insandan geriye ne kaldıysa alıyoruz diyordu.
Ve inanılmaz bir ceset kokusu olduğunu söylüyordu. Yardıma gelip kokuya dayanamayan insanlar kusa kusa kaçıyormuş.

Gerçek ölü sayısı 500.000 üzerinde olduğunu söylüyor afad çalışanı olan abim. Hatayda görev yapıyor şuan ve halen başına gidilmemiş enkazların olduğunu söylüyor. Enkazları kepçe ile ne var ne yok demeden kamyona yüklüyorlarmış. Enkaz boşaltma yerinde kamyon boşaltılırken başında duruyoruz, insandan geriye ne kaldıysa alıyoruz diyordu.
Ve inanılmaz bir ceset kokusu olduğunu söylüyordu. Yardıma gelip kokuya dayanamayan insanlar kusa kusa kaçıyormuş.
İnsanın içi değişik oluyor ya. Yüreği yanıyor insanın. Depremden daha 1 gün önce mutlu mutlu yaşayan insanlar gece kendini enkazın altında buldu. Cidden çok hızlı gündemden gitti bu deprem. Puf oldu geçti gitti denilebilecek bir olay değil.

Taraflı moderasyon ekibi bu konu hakkında açtığım konuyu siyasete görmemesine rağmen kaldırdı sebebini çok merak ediyorum şu an.

Türkiye siyasi tarihi bunlar kadar vasıfsız hükümet görmedi daha 100 yıldır adamlar açık ara Türkiye'nin gelmiş geçmiş en vasat iktidarı.

Moderasyonu taraf olmakla değil de yönetimi korkaklıkla itham etsek alınmaz mısınız @Recep Baltaş ?

Doğrudur.
Ben trollerin hepsini blokladığım için yeni çıkan hesaplar hariç görmüyorum. Yeni açılanları ds gördükçe engelliyorum.

Diktatör (latince: Dictator; emir veren, dikte ettiren), elinde mutlak ve sınırsız bir otoriteye sahip olan yöneticilere verilen tanımdır. Bir diktatör tarafından yönetilen ülkelere diktatörlük denilmektedir.

Hataylı asker arkadaşım ailesiyle çadırda kalıyor orta hasarlı binalarını güçlendirmek istiyor lakin yirmi otuz kat fiyat çekiyorlar , bu dönemde ben bilmem kaç km uzakta şimdi düştüğüm durumu anlatıp erdem sinyali çakmak istemiyorum , çok ağır bir ay geçirdim travmatik , ve kaybım oldu , yine ailemden aynı dertten müzdarip babam onunla da ilgileniyorum , çok açmadan özet geçtim , fakat gram olağan dışı bir durum yok bende .

Askerliğimi terörde yapmıştım orada da böyleydi , Acıyı hissediyorum fiziksel olarak da psikolojik olarak da , fakat bu semptomlar bende göğüs kafesinde sıkışma çarpıntı seyirme şeklinde görülüyor olağan rutine devam ediyorum bunu niye anlattım .

@izmirkartali

Dehşet yönetiminden ya da bilişsel kopukluktan değil , sanrı olmuyor sapma olmuyor psikotik bozukluk da olmuyor , vahametin farkında oluyorum , acının da karar alma da da sorun olmuyor , olağan rutinleri pratikleri de icra edebiliyorum .

Lakin işbu semptomlar dediğim gibi bende göğüs kafesinde sıkışma yer yer çarpıntı bazen mide bulantısı bazen de seyirme şeklinde oluyor ama bunlar bile bir iç uyaran olarak bana etki etmiyor , hatta yer yer kesikler oldu parmaklarımda bir de iltihap bunların acısı bile hissetmeme rağmen olağan rutinlerimi bozmadı .

Onca insanın uzvunu kaybetmesi , onca insanın diri diri gömülmesi onca insanın çektiği acılar benim nazarım da hissedilir anlaşılır durumda ve onların durumları hakkında da sağlıklı çıkarımlarda bulunabiliyorum .

Bence artık bu cehaletin triballiğin insansılığın zoolojiliğin bu popülist şebeğimsi müsvedde-i insanlığın bu yobaz yoz bildiğin kara cahil toplumun artık adam olması gerekiyor , Toplumumuzun milletimizin bizlere yaptığı kötülüğü iğrençliği haysiyetsizliği dünya üzerinde kimse yapmamıştır , eğer bir yerde düşman arıyorsak çok uzağa gitmeye gerek yok !

Düşman bizzat milletimizdir !

Not : Yönetim zaten taraflı ve de oldukça da katıdır bu hususta , onların da bu tavrını zerre önemsemiyorum .

Açıkçası herkes bir düşünsün , kendisine ne zarar gelmişse o zararı icra eden de o zararı tatbik eden de bizzat-i milletin kendi silüeti tezahürüdür daha da bir şey demiyorum .

Düşünüyorum da 50 bin, muhtemel çok daha fazla kişi. Et olarak değil de 50 bin düşünce, zihin, akıl diyince aklım almıyor.

Erdoğan'ın dediğine göre 850.000 kişi uzuvunu kaybetmiş. Daha AKP destekleyenler var cidden zeka testine sokmak gerekiyor onları. Artık sessiz kalmak çok zor bunlara.

Taraflı moderasyon ekibi bu konu hakkında açtığım konuyu siyasete görmemesine rağmen kaldırdı sebebini çok merak ediyorum şu an.

Bende deprem bölgesindeyim depremin 3. günü tam tamına 7 enkaz gezdim hiçbirinde arama kurtarma ekibi yoktu özel kepçeler ile boşaltılıyordu durum basına yansıtıldığından çok farklı farklı yerlerde olanlar hiçbir şey bilmiyor.

Erdoğan'ın dediğine göre 850.000 kişi uzuvunu kaybetmiş. Daha AKP destekleyenler var cidden zeka testine sokmak gerekiyor onları. Artık sessiz kalmak çok zor bunlara.

2'ye katlayın hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı