Depremde yaşadıklarım

Teşekkürler, gerçekten doğru söylüyorsunuz. Devletimiz gerekli önlemleri alırsa bir daha olacağını düşünmüyorum.
Çok geçmiş olsun hocam ben bile okurken çok kötü hissettim, sizi düşünemiyorum ama iktidar değişmediği sürece de hükümetin önlem alacağını sanmıyorum. Alsa Van Depremi, İzmir Depremi, Elazığ depremi sonrasında alırdı. Alsa deprem için para toplandığı zaman alırlardı. Nereye gitti o deprem paraları? O deprem paraları o bölgeler için kullanılmış olsa belki şu an bunları yaşamayacaktınız bile.

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Umarım şu andada sağlıklısınızdır ailecek.

Aynen böyle düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Umarım şu andada sağlıklısınızdır ailecek.
Hocam şairin bir sözü vardır kalmak mı zor gitmek mi zor diye. Aynı o durumda yaşamaya çalışıyoruz. Çekirdek ailem hayatta. Devlet depremin öncesini planlayamadı, sonrasını da planlamadı ne olacağını bilmeden yaşıyoruz.

Geçmiş olsun. Binanız kaç yıllıktı? Hiç bizim binada şurası çürümüş gibi bir duyum aldınız mı? Binanız kaç katlı ve altında dükkan var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…