1kedi7beni
Hectopat
Daha fazla
Depremden beri hiçbir yaşam amacım kalmadı. O gece arabada 3gün yemek yemedin 2 gün su içmedin 1.5gün tuvaletimi tuttum ilk ay babaannemin evinde 25kişi kaldık. İnternet yok depremden beri bilgisayarımı kurmadım bulunduğum ilçede iş yok. Sosyal medya kullanamıyorum internetsizlikten. Az yer diye Technopat'ta takılıyorum son 600 MB internetim kaldı, arabamız bozuldu 1.5 haftadır arabamız yok, 1 tane arkadaşım, evcil hayvanım yok. Sözde ders çalışıyorum, babam öyle sanıyor ama sadece tavana bakıyorum saatlerce. Arkadaşlarımın bir kısmı vefat etti. Kendi kendime ağlıyorum geceleri, eski hayatımı düşünüp gözlerimi sonuna kadar açıp havayı izliyorum. Evimiz az hasarlı, yaptırıp kiraya verdik. Korkudan şehre gitmiyor babaannemin evinde kalıyoruz aylardır. Babama tayin isteyecek misin deyince, bilmiyorum diyor. Tüm aile bireyleri tüm gün sessiz tavanı izliyor. Artık hayal görmeye başladım, kendi kendime kahkaha atıyorum shitpost videoları indirip defalarca izledim belki bir şeyler unuturum diye ama işe yaramıyor. Dakikalardır yazıyorum ama sıkılmıyorum, bir önceki kelimemi bile hatırlamıyorum. Sabah bilgisayar ile ilgili bir şeyler sordum ama kimi kandırıyorum, olsa da oynayamayacağım. Tüm gün evde oturmaktan 15 kilo aldım daha 16 yaşımda boyum 1.73 kilom 86. hiçbir kız sevmedim çünkü hiçbirine karşı şansım yok. Eskiden bakkala bile süslenerek çıkardım, az banyo yapıyor, hep şort ve basit tişort giyip önemli bir yere bile terlik şort tişört ile gidiyorum, insanları umursamıyorum. Yaşama dair tek bir aktivitem yok kimseyle konuşmuyorum geceleri yatakta sabah 3-4e kadar dönüyorum. Muhtemelen kimsenin okumayacağı kadar uzun bir yazı yazdım ama yazarken geçen süre bile beni mutlu hissettirdi. Hiçbir psikolojik destek almadım alacak durumum da yok benden bu kadar.
Son düzenleyen: Moderatör: