Depremler neden artmaya başladı?

Dünyanın bizim için yaratıldığına inanıp, bizden başka hiç bir şeye önem vermeyerek bütün dengelerini bozup anasını ağlattık o yüzden.
Ufaktan silkelenip üzerinde ki parazitleri temizliyor ki yeniden başlayabilsin.
Rahmet ve sabır diliyorum bu dünyadan göçüp gidenlere, ailelerine ve orada kara kışta dışarıda kalmak zorunda kalanlara.
 
Küresel ısınma değil bu, deprem! İnsanın depremleri ne oluşturacak ne de durduracak bir gücü var. Ayrıca dünyanın kendine ait bir bilinci de bulunmuyor. İnsanın gezegenin kaynaklarını hızla tükettiği doğru ama konuyla alakası yok.
 
Dünyanın kendine ait bir bilincinin olmadığını söylemeniz iyi olmuş 40 yıldır yanlış biliyor muşum. Mesajımın tamamı iğneleme amaçlı yazılmış olup, emin olun insanoğlunun üzerinde bulunduğu dünyaya asırlardır verdiği zararın her şeye etkisi vardır.
 
yakın zamanlarda izlenime göre söylersem kendi tahminim Van taraflarında deprem olabilir. Batıdan başlayıp doğuya doğru gidiyor. Ve devam eden bir buz kırılması gibi ilerliyor.
 
Gereksiz romantizme, abartılı gerçekçilik ile cevap vermek de benim iğneleme yöntemim. Emin olmak için kanıt gerekir. Romantizm, böylesi kötü hadiselere karşı geliştirilecek bilincin önünü kesiyor.
 
@FuryTalhaBKR yazının rengini daha açık yapsaydın okunabilirdi.
1579934719173.png

Okuyamayanlar için.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı