Der8auer gözleri kapali sistem topladi

Makaleler
23
Gözleri kapali sistem toplama challange'ina sevgili ben @Recep Baltaş da katilir mi acaba? :)
Kendisini (der8auer) senelerdir takip ediyorum, gözleri kapali sistem toplayacak kadar hardware delisi seviyesine gelmis.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendisini tebrik ediyoruz. Özellikle bir yardim kurulusuna 2400 € destek vermesi cok hos olmus, bunu gecen Noelde de yapmisti yanlis hatirlamiyorsam.

Sevgiler :)
Sonradan gelen Edit: Ingilizce versiyonu asagida.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Bizim televizyon renkli, bizimki daha renkli ulan. Onlar gözü kapalı topluyorsa biz nefes almadan toplarız ulana dönmesin. :D

Ben özellikle 24. dakikadaki kasadan gelen bağlantıları nasıl yaptığını izledim :D Problem yaşamamak için sağlam bir ezber yapmış olsa gerek, aksi taktirde karıştırmadan takması pek olası değil :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı