Derdinizi anlatın

Yarın Türk Dili ve Edebiyatı sınavım var. Bu dersi severim ama hiç çalışmadım. Ancak dersleri can kulağıyla dinleyip takip ediyordum. Umarım yapabilirim. Ya düşük alırsam diye stres oldum.
 
Herkes derdini, sıkıntısı anlatsın. Mesajlarınızı bekliyorum.
Ebeleri sevmiyorum. Beni doğurtabilmek için yıllarca okudular. Kimi zaman uykusuz kaldılar, kimi zaman hayattan soğudular. Ama en sonunda ebe oldular. Devlet de benim iznim olmadan onlara beni doğurtmaları için para verdi. Beni, bana sormadan çıkarttılar, bu nasıl bir zorbalık? Okul desen ayrı dava. Benim ne işim var oğlum burada?
 
5-6 ay gibi bir süredir bir kadınla muhabbet ediyorduk. Muhabbet ilerledi ve tahmin edeceğiniz üzere iki taraf da içinde belli duygular besledi. Takdir-i ilahi diyelim, bazı sebeplerden dolayı desek kadın benim duygularımla oynadı. Yanarım yanarım hiç toz konduramadığıma yanarım. Uzun süredir o günlerin verdiği mutluluğu hatırlayıp iç çekiyorum.
 
Çoğu Türk ailesinde olan aile baskısı
Salmıyolar ne yaparsam kontrol ediyorlar notlarım iyi gelmeden ihtiyacım olan hiçbir şey almıyolar krampon istedim geçen eski indirimden 50TL'ye aldıkları patladı notlarını düzelt sonra gel dediler kendim 2 ay işte çalıştım yazda PC mi falan kendim aldım hep normalde anlayışla karşılarım bu ekonomide ama zengin sayılır ailem ayıptır söylemesi şimdi 3 ev 2 araba 3 arsa ve 10 dönüm bahçemiz var ve almaya devam ediyor babam yatırım yapmak için
Ben memur olmak istemediğimi 100 defa belirttim 100 defa tartıştık hala aynı şeyleri devam ettiriyorlar. İşten kazandığım parada çoktan bitti ara tatilde yarım ay çalışıp ihtiyaçlarımı alacağım inşallah Allah daha kötü dertleri olanlarada yardım etsin.
 
Kimseye hiçbir şey hissetmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı