Derdinizi anlatın

  • Konuyu başlatan ncl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1B
Hangisinden başlamam gerekiyor?
Heh kamera bu taraftaymış, yüzyüze olmazsa olmaz. O kişiyi bulup kaybettiğime mi üzüleyim, hastalığıma mı üzüleyim, çevremde olmasını istediğim ama olmayan olmamasını istediğim ama olan insanlara mı üzüleyim? Hiçbirine üzülmeyip hastalığımla başbaşa kalıyorum, çok kötü etkilese de elimden bir şey gelmiyor. Gülmekten başka bir şey yapamıyorum, maskelerden bıktım artık ama bırakamıyorum. 🙂

Ülkede çoğu kişinin derdi olan paranın önemsiz oluşu da ayrı bir dert, olsa ayrı olmasa çok ayrı dertmiş. 💵
 
Toplanıp kendinizi avutmak yerine derdi çözmeye çalışın. Bu da benden size altın değerinde tavsiye.
IMG_20230327_235340.jpg
 
Acını paylaşınca belki yardımcı olunur dertte öyle olmuyor. Eyşan kılıklı insanlara denk gelmem ve bu zamana kadar arkadaş gördüklerimin hatırlarını saydıklarımın bir süre sonra yüzüstü bırakma gerçeği (Lise veya Üniversite arkadaşlıkları/aşkları)
 
Sosyal açıdan çok çok zayıf bir insanım. Hiç arkadaşım, hiç kimsem yok. Arkadaş edinemiyorum. Yalnızlıktan artık kafayı yemeye başladım. Dışarı çıkıp arkadaş gruplarını kol kola gördükçe de delirme noktasına yaklaşıyorum. Tribe girip eve dönüyorum. Sevincimi, kızgınlığımı, üzüntümü, şaşkınlığımı falan anlatabileceğim hiçbir insan yok. Her şeyimi içimde tek başıma yaşıyorum.
 
Herhangi bir dert olabilir. Yardimci olabildigimiz kadar oluruz. İcinizi dokun sadece. Mesela benim bu yasta paraya ihtiyacım var ama iri yari bir vucuda sahip olamadigim icin alternatif para kazanma yollarina bakiyorum.

Klasik Türk genci dertlerim ekonomi, siyaset, ve bildiğiniz diğer her şey 17 yaşımda olupta bir parti yüzünden gençliğimin yavaş yavaş erimesi üzüyor beni bu seçimde AKP alırsa ben atlayacağım bir yerden artık bu vücüdüm kanseri bile yendi ama bir AKP dönemi daha kaldıramaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı