Ders 1, kuru tarım ve tanrılar

Bu arada bu Bhoomi 2021 isimli hint filmini bir kere izlemiştim, Ulusalcılık ve küreselcilik çatışmasını çok iyi yansıtmış az önce farkına vardım.

Bhoomi 2021 filmini izle, hem konusu da sarar seni , NASA bir hintli çalışan Mars görevini bırakıp ülkesine dönüyor ülkesinde sorunu görüp çiftçilikle ülkesini kurtarmaya çalışıyor.

Filmi izle bak zaten beğeneceğini düşünüyorum. Hakikaten film sağlam mesaj veriyormuş ilk izlediğim de ben bunu hindistan gübre skandalları e toprak reformu falan için izlemiştim.
Darısı bizim Türko'ların başına. Yani küreselci - ulusalcı çatışması mesajını veren bir film yapma bakımından. Gerçi belki yapılmıştır da denk gelmemişimdir.

Bizim Türkoların sinema sanat televizyon endüstri komple kötücülün emrinde olduğu için ne yazık ki böyle eserler çıkmaz.

Darısı bizim türko'ların başına. Yani küreselci - ulusalcı çatışması mesajını veren bir film yapma bakımından. Gerçi belki yapılmıştır da denk gelmemişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Otomatik Mandalina

Milliyetçilik akımları Sened-i ittifaklar Magna Cartalar Kanun-i Esasiler anayasalar günümüz meşruiyeti pratikler rutinler bin sekiz yüzlerin dünyasının ürünleri değillerdir.

Çok değil beş bin yıl öncesinin atıyorum Ulusalcılarından kim Lagaş da Askeri darbeyle yönetimi ele geçiren ve ilk reform talimatnameleriyle ki beş bin yıl öncesinin çömleklerinden çıkan tabletin ingilizce çevirisini de baştan aşağıya okumak suretiyle çok faydalandım o tabletlerden o açıdan Urukagina'ya minnet borçluyum.

Lagaş da din adamlarına tanrılara ve işbu düzene karşı tarihin ilk isyanını başlatan Urukagina?

Yani beş bin yıl öncesi, İşte günümüz, İnanın bana Sümer'in insanları, Mısır'ın insanları Asur'un Akad'ın Babil'in insanlarının durumu günümüz kölelerin modern kölelerin işbu sabah sekiz akşam beş liboşların ki Türkiye'de bu çalışma saatleri hak getire..

İnanın Mısır'da Babil'de Sümer'de insanlar çok daha ilerideydiler.

Sümer'in başörtüsü Sümer'de bu kadar muhabbeti olmuyordu arkadaş diyeyim anlayın 🤣 Yani günümüzdekiler beş bin altı bin yıl öncesinden de ilkel cahil.

Beş bin altı bin yıla bir insanlık böyle mi geriler arkadaş, iki adım ileri atmışsa yüz adım geriye atmış 🤣

Ona kalırsa Hindistan da öyle.

@T21 @Oreki

Ders 1, Kuru tarım ve tanrılar konusunun içinde anlatılanlara baktığınız zaman, şu videoyu izlediğinizde de her şey oturmuş olacaktır.

Kabe , İbraniler , Samiler, Araplar , Yahudiler, dinin ve ticaretin nasıl yaratılışının öyküsüdür bu.

Not günümüzde hala daha, örneğin yön bulmak için askeriyede cami minareleri kullanılır.

Yani bütün bu muhabbetlerin ortaya çıkışındaki o güzel ayrıntı budur işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı