Ders anlatmayan öğretmen

Benim de ortaokuldayken öyle bir hocam vardı fen hocasıydı galiba hoca bir şeyler anlatıyordu ama anlatış şekli çok kötüydü hiçbir şey anlamıyorduk neyse konuya gelirsek kurtulmanız zor herkes hocayı savunur.
 
Yarın fizik sınavım var ve hiçbir şey bilmiyorum. Fizik öğretmenimiz 50'li yaşlarda. Kitaptaki bir soruyu tahtaya yazıp 20 dakika sınıfı turluyor. Tabii o sırada sınıfta kıyamet kopuyor. 1 kere konu anlatmadı. Sadece soru çözüyor. Sınıf hakimiyeti 0 ya da umurunda değil diyebiliriz. Nasıl kurtuluruz bu hocadan? Onun yüzünden 10 anca alacağım sınavdan.
Resmen Haksızlık aynısı bizde Din kültüründe oluyor ahh ne olacak bizim bu halimiz.
 
Ya artık YouTube'dan takip etmenizi öneririm. Hocası normal olanlara da bu öneriliyor gerçi m
Hocam normal olsa dersi derste dinlediğim için tekrar ederken de zorlanmayacağım. Fakat adam hiç bir şey anlatmadı tek başıma fizik çalışmaya çalışıyorum. 120 yaprak aldığım fizik defteri yazı yazılmamış sıfır duruyor.
 
Fizik hocaları hep mi anormal oluyor acaba? Bizimki de tam bir canavar. Bağırır, çağırır, Sözlü ile tehdit eder, Kitap defter fırlatır, tahtada yazan şey küçücük bir şey silinse tüm sınıfı suçlu tutar ve daha neler neler yapar. Bu bir insan değil diyorum sürekli içimden onun derslerinde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı