Ders çalışırken içmek için kahve önerisi

Geçen içtim bitiremedim :D eğer damla sakızı aromasını pek sevmiyorsanız bunu da sevmezsiniz. Aroması biraz eser miktarda olsa güzel olurda öyle değiş işte. Bir de normal bardak veya kupada da içmedim. Bayağı büyük kavanoz gibi bardakta içmiştim ona rağmen aroması keskindi.

Soğuk suda çözünmüyor, eğer suyu kaynatırsan neden olmasın. Makinesiz yapılıyor tabii ki de.

Bayağı mutlu oldum dostum yapıldığına teşekkürler.

Vallahi günde 2-3 bardak kahve içerim, hatta bazen Nescafe Gold tarzı yumuşatıcı olmayan kahvelerden bardağıma 5-6 kaşık atsamda uykumu bir gram açmaz. O yüzden bilemeyeceğim nasıl dirilttiğini :D
Acı tadı ayıltıyor, o yüzden.

Bayağı mutlu oldum dostum yapıldığına teşekkürler.

Hocam Türk kahvesini soğuk sütlü veya soğuk suyla içmek isterseniz eğer. Önce biraz su kaynatın sonra bardağa bir parmak kalınlık olacak şekilde dökün. Üstüne kahvenizi ekleyip karıştırıp kahveyi suda çözün. Sonra üstüne soğuk süt veya su eklersiniz. Eğer soğuk yapmak isterseniz.

Kaynar su erişiminiz varsa kendinden filtreli olan ufak paketlerde satılan kahveler oluyor. Tek içimlik. Filtresini bardağa açıp ustune yavas yavas kaynar su eklediğinizde tüm odayı mis gibi kahve kokusu dolduruyor zaten. Akşam akşam canım çekti....

Technopat Haberler

Geri
Yukarı