Ders çalışırken uyku ve odak problemi nasıl düzeltilir?

Hayır TikTok günde en fazla mola zamanlarımda.

Uykum oldugundan degil bence ya matematik çalışırken oluyor genelde.

Zorlanıyorsun yüksek ihtimalle. Dersten sıkıldığın için uykun geliyor olabilir bunu çözmek için yapabileceğin şeyler soru zorluğunu düşürebilirsin ben öyle yaptığımda dağınıklığım gidiyordu.

Zorlanıyorsun yüksek ihtimalle. Dersten sıkıldığın için uykun geliyor olabilir bunu çözmek için yapabileceğin şeyler soru zorluğunu düşürebilirsin ben öyle yaptığımda dağınıklığım gidiyordu.

Sıfırdan başlıyorum zaten nasıl bir zorluk acaba herhangi bir ilaç yok mu veya çay canlı olmak için.

Hayır TikTok günde en fazla mola zamanlarımda.
Mola zamanında mola yap. Bir yere uzan, hafif meditasyon yap. Dinlenmen gereken yerde tiktok izlersen beynin dinlenemez.
Tiktok izleyeceksen bunu boş zamanında yapacaksın. Ders çalışman ne zaman biterse git o zaman tiktok izle. Hatta iddia ediyorum ders çalışman bitince tiktok izlemek istemeyeceksin. Beynin seni kandırıyor.

Sıfırdan başlıyorum zaten nasıl bir zorluk acaba herhangi bir ilaç yok mu veya çay canlı olmak için.
Boş işler. Senin internet/ekran bağımlılığını yenmen lazım. Ha belki kafein almayı deneyebilirsin. Herhangi bir çayda bulunur tavsiyem Earl Grey. Kahve olarakta Nescafe Gold öneririm, biraz süt ekle. Kafein'i çok alma ve öğleden sonra içme.

Bu videoyu izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı