Çalışmazsan gideceğin lisede başına gelecekleri düşün... Çok üzücü şeyler olabilir mesela.
Katılmıyorum LGS o kadar boş bir sınav ki puansız nitelikli Anadolu liseleri de var OBP ile alan.
Çalışmazsan gideceğin lisede başına gelecekleri düşün... Çok üzücü şeyler olabilir mesela.
OBP'si yüksekse sıkıntı yok da düşükse var. Ayrıca 4 yıl geçecek o lisede acısıyla tatlısıyla. Daha iyisine gitme şansı varken neden düşüğüne gitsin ki?Katılmıyorum LGS o kadar boş bir sınav ki puansız nitelikli Anadolu liseleri de var OBP ile alan.
Hedefim 400 puan çalışsam yaparım zekam iyi yani ama çalışamıyorum.
Yarın tam bir başlangıç yapacağım 2 saat bile çalışırsam günde yine bana kar kalır.
Tamam pekala ya şimdi matematiğim kötü iyice çalışırsam lise sınavından 400 puan alabilir miyim?
Yüzde 5'lik dilim kendini öğrencilerin yüzde 5'lik zeki kısmında görüyor musun?
Tamam pekala ya şimdi matematiğim kötü iyice çalışırsam lise sınavından 400 puan alabilir miyim?
Günde 2-3 saat çalışsam okulda dinlesem dersleri evde de konu anlatımı dinleyip soru çözsem.
Bu kadar zamanda 2 3 saat çalışmayla imkanı yok dostum ama 0 dikkat dağınıklı yüzde yüz verimlilik ile olabilir.
Bu kadar zamanda 2 3 saat çalışmayla imkanı yok dostum ama 0 dikkat dağınıklı yüzde yüz verimlilik ile olabilir.
350 puan falan alamam mı alırım hiç çalışmayan arkadaşlarım 350-360 aldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.