Ders çalışma isteği gelmiyor

Hedefim 400 puan çalışsam yaparım zekam iyi yani ama çalışamıyorum.

Yarın tam bir başlangıç yapacağım 2 saat bile çalışırsam günde yine bana kar kalır.

Ben şu an lisedeyim tüm yıl yatarım son 2 hafta kaldığında günde 8 9 saat ders çalışıyorum sınavlardan 70 altında almam sende benim gibiysen ve zamanında az kalmış gibi bence yavaş yavaş libidonu artır 5 6 saat çalış günde sonra lisede benim gibi ol (unutma bu taktik sadece iradesi yüksek kişilerde işe yarar ukalalık gibi olmasın)

Dostum lisede saçma sapan arkadaşlarla uğraşmak istemiyorsan düzgün bir yere gitmen lazım. Forumda açılan konulardan görüyoruz meslek lisesine gidiyorum kimseyle arkadaş olamıyorum konularını.

Tamam pekala ya şimdi matematiğim kötü iyice çalışırsam lise sınavından 400 puan alabilir miyim?

Günde 2-3 saat çalışsam okulda dinlesem dersleri evde de konu anlatımı dinleyip soru çözsem.

Tamam pekala ya şimdi matematiğim kötü iyice çalışırsam lise sınavından 400 puan alabilir miyim?

Günde 2-3 saat çalışsam okulda dinlesem dersleri evde de konu anlatımı dinleyip soru çözsem.

Bu kadar zamanda 2 3 saat çalışmayla imkanı yok dostum ama 0 dikkat dağınıklı yüzde yüz verimlilik ile olabilir.

Bu kadar zamanda 2 3 saat çalışmayla imkanı yok dostum ama 0 dikkat dağınıklı yüzde yüz verimlilik ile olabilir.

O zaman çalışmaya başla.

350 puan falan alamam mı alırım hiç çalışmayan arkadaşlarım 350-360 aldı.

Yani 350 o kadar zor değil önemli olan 400 ve üstü olarak gördüm ben hep.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı