Ders çalışmaya vakit ayıramıyorum

selimtti

Decipat
Yer
Beyazsaray
Dün kendi kendime "yarından itibaren belli bir sayı dahilinde olmasa da paragraf çözeceğim." dedim fakat ders başına oturamıyorum. Telefon uzakta olsa dahi sorulara bakarken aklımdan binlerce şey geçiyor. Dershane anılarım, hoşlandığım kız, geleceğim, ailem, kendim ve daha nicesi. Birisinden herhangi bir dayak şiddeti görmememe rağmen birisi elini kaldırsa kendimi korumaya alıyorum hemen. Bunca şey olurken derse odaklanamıyorum/başlayamıyorum. siz nasıl odaklanıp motive oluyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durum bende de var. Bu bence iradesizlik. Ve bunu geliştirmek için bir yerden başlamak gerekli. İrade için ben her gün sabah öğle akşam 30 şınav çekiyorum. Ve her geçen 2 günde bir 1 şınav daha ekliyorum. Bakalım şimdi 30a geldim. 2 ay sonra 60 çekeceğim. Çünkü vücut alışıyor.

O aklına gelen her şeyi düşün ta ki aklına gelecek başka bir şey kalmayana kadar. Veyahut yapacak başka bir şey bulamayana kadar aklına gelen her şeyi yap işte ondan sonra masaya oturup yapman gereken şeyi yapabiliyorsun.

hoşlandığım kız
Ders çalışmazsan iyi bir sonuç elde edemezsin ve bu kızın ne yapacağını falan düşün. Bu şekilde motive olacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı