Ders için hangi tablet alınır?

iPad 2022 10. nesil tercih edebilirsin. 60 Hz ama fiyat performans ürünü. Ya da Huawei'nin tabletleri de güzel.
O fiyata değmez daha iyi tabletler var.

Xiaomi Pad 6 tavsiye ederim 144 Hz WQHD+ ekranı snapdragon 870 işlemcisi var.

Sitesinde 15.999 lira eğer paranız yetmiyorsa ikinci ele başvurabilirsiniz.
Screenshot_20250902-021152_Chrome.png

Kuzenim almıştı. Huawei bence şu an tablet piyasasında öncü sayılır.

Ders çalışacağım için tablet bakıyorum. Aklımda fiyat olarak 10-15 arası var. Kendinden kalemi olan veya sonradan kalemle kullanılabilen bir tablet olması şart. Mümkünse 60 Hz olmasın, daha yüksek Hz olursa güzel olur.

Tablet fiyatlarından habersizim. Örneğin 15 çok, gerek yok o kadar bütçe ayırmaya; ya da 10-12 bine alacağın tablet yarın bir gün sorun yaratır gibi önerilere de açığım. Ne almalıyım?
7500 TL, hem oyun hemde ders ihtiyacınızı kesinlikle karşılayacaktır.

Huawei MatePad 11.5 2025 modeli klavye dahil 15bin, klavyesiz 12bin TL ve kalem hediyeli. Bende var aşırı kullanışlı bir cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır alacağım, var mı o ürünün sıfırı?

Bakındım şimdi de iPad hiçbir yerde stok kalmamış kanka senin şansına, ama Huawei al kendi sitesinde vardır gayet de kaliteli Huawei MatePad 11.5”s fiyatı 14K 144Hz ekran yenileme hızı 256 GB depolama 8 GB RAM var işini çokca görür.

Kılıf klavye ve kalem istiyorsanda çok ucuza ve kaliteli toptan perakende site var Voltaj.Net diye orada çok uyguna bulabilirsin tüm Telefon/Tablet Aksesuarları, Ekran Koruyucu, Tablet Kılıf, Klavyeli kılıf, Dokunmatik Kalem hepsi var içerisinde.

Ama telefon tablet aksesuar ürünlerini 3 iş günü içerisinde kargoluyorlar bilgin olsun fiyatları çok uygun piyasayla karşılaştırabilirsin.

Bakındım şimdi de iPad hiçbir yerde stok kalmamış kanka senin şansına, ama Huawei al kendi sitesinde vardır gayet de kaliteli Huawei MatePad 11.5”s fiyatı 14K 144Hz ekran yenileme hızı 256 GB depolama 8 GB RAM var işini çokca görür.

Kılıf klavye ve kalem istiyorsanda çok ucuza ve kaliteli toptan perakende site var Voltaj.Net diye orada çok uyguna bulabilirsin tüm Telefon/Tablet Aksesuarları, Ekran Koruyucu, Tablet Kılıf, Klavyeli kılıf, Dokunmatik Kalem hepsi var içerisinde.

Ama telefon tablet aksesuar ürünlerini 3 iş günü içerisinde kargoluyorlar bilgin olsun fiyatları çok uygun piyasayla karşılaştırabilirsin.
Huaweide google uygulamaları yok sorun olmuyor mu?

Huaweide google uygulamaları yok sorun olmuyor mu?
Kendi içerisinde bir uygulaması var ordan play store'deki tüm uygulamaları alabiliyorsun.

aşağı da detaylı anlatım mevcut huawei'nin sitesinde ;

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı