Ders için iPad alınır mı?

Ghost_01

Hectopat
Daha fazla  
12.sınıf olduğumdan dolayı ders için bir tablet arıyorum. PDF'den çalışacağım için kaleme çok önem veriyorum. Ama işlemcisi o kadar kötü olmasını da istemiyorum. iPad güzel duruyor ama kalemi ayrı satıldığından biraz sıkıntı. Şu an alta ki tabletlere bakıyorum sizin bunlardan veya sizin başka öneriniz var mı? Bütçem 15k civarı.

Ekran Görüntüsü (67).png

Son düzenleme:
Ben IELTS calismak icin cok dusuk butceli bir sey ariyordum, iPad 8. nesil satin aldim bu zamana gore ne kasmasi ne bir sorunu var. Tas gibi calisiyor hala. Apple tavsiye ederim bu yuzden.

Ben IELTS calismak icin cok dusuk butceli bir sey ariyordum, iPad 8. nesil satin aldim bu zamana gore ne kasmasi ne bir sorunu var. Tas gibi calisiyor hala. Apple tavsiye ederim bu yuzden.

Bendeki iPad 8. nesil bazen kasıyor. RAM'i yetmedi ve hafıza 32 GB olunca can çekişiyor.

Bendeki iPad 8. nesil bazen kasıyor. RAM'i yetmedi ve hafıza 32 GB olunca can çekişiyor.
Dogrudur hocam, su anlik bende bir sey yok guncelleme yapmadim bilerek ondan da olabilir. Telefon icin ben iPhone kullanmama ragmen ayni fiyattaki Samsung cihazlar cok daha iyi is cikariyor bizzat sahit oldum. Tablette de ayni ise iPad'dense Galaxy Tab alinabilir.

Tablette iPad üstüne çıkabilen hiçbir tablet yok piyasada. Kalemi sıkıntı etmezseniz gözünüz kapalı iPad 10-11 alıp geçin, pişman olmayacaksınız.

12.sınıf olduğumdan dolayı ders için bir tablet arıyorum. PDF'den çalışacağım için kaleme çok önem veriyorum. Ama işlemcisi o kadar kötü olmasını da istemiyorum. iPad güzel duruyor ama kalemi ayrı satıldığından biraz sıkıntı. Şu an alta ki tabletlere bakıyorum sizin bunlardan veya sizin başka öneriniz var mı?

Eki Görüntüle 2556311

iPad tabii ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı