Ders için Samsung Galaxy Tab S10 FE vs iPad A16 11. nesil

AbdurrahimKrkt

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler ben 2 tablet arasında kaldım. Genellikle YouTube'dan ders videoları izlemek ve PDF okumak için alacağım. Film falan da izlerim oyunla işim yok beni 4 5 yıl sıkıntısız götüremesini istiyorum. Samsung Galaxy Tab S10 FE ile iPad A16 11. nesil arasında seçim yapacağım yardımcı olur musunuz? Kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam acaba kalemle yazarken kaç desibel ses alıyorsunuz onu söyleme imkanınız var mı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizin için video çektim umarım yardımcı olmuşumdur. Videonun sonuna doğru çevre sesleri arttı. Birde sesi yüksek çıkarmak için uğraştım yumuşak yazarsanız değerler çok daha az oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sizin için video çektim umarım yardımcı olmuşumdur. Videonun sonuna doğru çevre sesleri arttı. Bir de sesi yüksek çıkarmak için uğraştım yumuşak yazarsanız değerler çok daha az oluyor.

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim tam da böyle bir video aramıştım düşüncem biraz daha sakin kullanırsam sınıf ortamında rahatsızlık çıkarmaz yönünde video için çok sağ olun hocam.

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim tam da böyle bir video aramıştım düşüncem biraz daha sakin kullanırsam sınıf ortamında rahatsızlık çıkarmaz yönünde video için çok sağ olun hocam.
Aynen öyle hocam ben uç değerleri göstermek için sert davrandım. Rica ederim hocam yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı