Dershane dersleri çok önemli mi?

Eyşan33

Hectopat
Merhaba, ben 12. sınıfım. Şu anda tatildeyiz malum ve dershanem bir haftayı tamamen doldurmuş, konu anlatım dersleri yapılıyor. Bende pek gitmek isteği olmuyor sabah ekstra erken kalkmam gerekiyor, 40 dk yol oluyor, benim için yorucu oluyor. Sizce kütüphanede kendim mi çalışmalıyım yoksa dershaneye gidip ders dinleyip evde mi yapmalıyım?

Her yigidin yogurt yiyisi vardir. Deneyip kendine en uygun calisma yontemlerini bulmalisin. Ben farkli sekilde arkadaslarim farkli sekillerde basarili olabildik herkesin kafa cok farkli calisiyor. Dershane yeterince iyi etki vermiyorsa bosver gitsin yani. Tabii yeteri kadar odakliysan, yoksa hakkini vererek denemis sayilmazsin.

Derse ihtiyacın varsa eksiklerin varsa dershanede hocadan öğren, evde tamamlarım problem yok diyorsan gitme.

Durumu değerlendir eksileri artıları 40 dakika yolu vs hesapla öyle iş yap bizim tavsiyeler işine yaramaz.

Okuldaki öğrendiklernle aynı. Sadece konuları önden işliyorsun.

Derse ihtiyacın varsa eksiklerin varsa dershanede hocadan öğren, evde tamamlarım problem yok diyorsan gitme.

Durumu değerlendir eksileri artıları 40 dakika yolu vs hesapla öyle iş yap bizim tavsiyeler işine yaramaz.

Her yigidin yogurt yiyisi vardir. Deneyip kendine en uygun calisma yontemlerini bulmalisin. Ben farkli sekilde arkadaslarim farkli sekillerde basarili olabildik herkesin kafa cok farkli calisiyor. Dershane yeterince iyi etki vermiyorsa boş ver gitsin yani. Tabii yeteri kadar odakliysan, yoksa hakkini vererek denemis sayilmazsin.

Ama gitmediğimde nedense bir vicdan azabı mı denir ne denirse huzursuz oluyorum. Garip oluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı