Dershane mi evden çalışmak mı?

FexLevia

Kilopat
Katılım
27 Şubat 2016
Mesajlar
452
Çözümler
1
Dershane mi evden çalışmak mı? Şu an mezunum 12 de dershaneye gittim ama faydasını göremedim yani evden çalışmak daha iyi olduğunu düşünüyorum doğru mudur? Dershanem iyi değildi bir de git gel falan filan yorucu oluyordu.
 
Herkese göre değişir. Eğer ben düzenli bir şekilde oturup evde çalışabilirim diyorsanız evde çalışmanız sizin için daha iyidir.
 
Dershane şahsen gerçek bir eğitim veren bir kurum değil bence insanlar dershaneye coğunlukla kendini düzene sokmaya belli bir programa sokmaya ve biraz sosyalleşmeye gidiyor yani günün sonunda gene iş size ve evde yaptıklarınıza bakıyor.
Evet dershanedede biz çalışmak zorundayız evdede iş bizde bitiyor düzeni oturtabılırsem devamı gelir diye düşünüyorum dershane konuyu anlatır soru çözerse sorunun cevabını verır geçer.
 
Ev dershane gibi değil evde kendini illaki salacaksın dershane de bir düzen olduğu için her zaman dikkatin ders üzerinde olur.

Kesinlikle öyle, ben kendi yaptığımı söyleyeyim; normalde evde YouTube'dan falan az çok çalışabiliyordum fakat kendi planımı yapamıyordum ve bir koça kesinlikle ama kesinlikle ihtiyaç duyuyordum. Bu hafta dershane koçu bana haftalık program yaptı bakın size yemin ederim ki bu hafta aldığım verimi içimde hissettim. Kurumda girdiğim TYT netim düşük gelse de fark etmez ama gerçektem verim aldım. Sadece koç almaya kalksan 10 kdan başlıyor. Ben 9.5 k ya hem dershane hem dershane koçunu aldım. Tavsiye ederim. Ha evde de çalışırım diyorsan fikoç sitesi var oradan koçluk satın alabilirsin, tavsiyemdir.
 
Dershane mi evden çalışmak mı? Şu an mezunum 12 de dershaneye gittim ama faydasını göremedim yani evden çalışmak daha iyi olduğunu düşünüyorum doğru mudur? Dershanem iyi değildi bir de git gel falan filan yorucu oluyordu.

Dershane ile anlaşıp dershanenin sadece denemelerine girin. Çalışmanızı ise kendiniz kurun. Dershaneye 15000 TL vereceğinizi düşünerek söylüyorum. YouTube kanallarına da bütçe ayırın. Mesela toplam 600 TL YouTube kanallarında güzel kanalların ücretli aboneliklerine abone olun. Çok daha rahat edeceğinizi ve çok daha az bir ücret harcayacağınızı düşünüyorum. Tabii ki bu sana kalmış. Ben olsam bu şekilde yapardım.
 

Geri
Yukarı