Dershanede en kötü sınıfa düşmek

Babama her şeyi anlattım hiçbir şey demeden telefonu yüzüme kapattı aradım açmıyor :(

Zamanla unutur. Sen derslerine odaklan. Babanı kafana takma.

Sana moral vermesi gerekirken asaya cekiyor. Sonra niye cocuğum basarısız.

Babandan cok korktuğun belli. Bu kötü bir şey.

Babama her şeyi anlattım hiçbir şey demeden telefonu yüzüme kapattı aradım açmıyor :(
Oğlum bir anda arayıp "Baba ben dershanede seviye düştüm." dese ben de yüzüne kapardım. Kudururdum herhalde sınıf atladım dedikten sonra bunu duyunca. Pat diye olur mu öyle? Ne söyleyeceğinizi planlayıp yüz yüze etkili bir konuşma yapsaydınız keşke. Umarım şişlemez seni görünce.

Ben en düşük sınıfta olsam hiç utanmazdım. Yerim burasıymış deyip susarım. 9. sınıfın ilk dönemini son 10'da bitirmiştim. Arkadaşlarla güldük geçtik birbirimize. Sonuncu olan arkadaş bile mutluydu. Eğer ders çalışma isteği içinizde yoksa aşırı zorlamanın manası yol bence. Derslerde dikkatinizi toplasanız yeter bence.

Oğlum bir anda arayıp "baba ben dershanede seviye düştüm." Dese ben de yüzüne kapardım. Kudururdum herhalde sınıf atladım dedikten sonra bunu duyunca. Pat diye olur mu öyle? Ne söyleyeceğinizi planlayıp yüz yüze etkili bir konuşma yapsaydınız keşke. Umarım şişlemez seni görünce.

Birden pat diye demedim nabıyonnuz annem iyimi diye biraz muhabbet ettik sonra baba sana bir şey diyeceğim dedim ve dedim.

aradan 3 yıl geçmiş. Şu an nasılsın emir? Öldüğünü falan düşünmüyorum tabii ki ama genelde 3 yıl önceki kötü olaylar genelde gülerek anlatılır .d Sizde hala travmatik bir olay olarak mı kaldı yoksa gülüp geçiyor musunuz merak ettim.

Aradan 3 yıl geçmiş. Şu an nasılsın emir? Öldüğünü falan düşünmüyorum tabii ki ama genelde 3 yıl önceki kötü olaylar genelde gülerek anlatılır. D sizde hala travmatik bir olay olarak mı kaldı yoksa gülüp geçiyor musunuz merak ettim.

LGS'den dershaneye gitmeme rağmen 226 puan alıp meslek lisesinde 2 yıl 9 da kaldım ve şu an açık lise üzerinden gidiyorum ve halada dershaneye gidiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı