Dershanedeki bir kıza aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok harbiden 1-2 yıldır düşünüyorum da bana olacak gibi gelmiyor. Çevredeki bütün kızlar kötü olunca harbiden soğudum.

Açılmaktan başka size bir şey söylemeyeceğim. Anlattığınız üzerine iyi birine benziyor ama sınav seneniz olduğun için çok bağlanmasanız iyi olur.

Simit ıslanmadı yazmamıştım eğer doğru okuduysanız. ÇOK ıslanmamıştı. Bir kısmı ıslanmıştı,orasını yemedim. Geriye kalan kısma da 1-2 damla su gelmişti.
Merdivenleri koşarak çıkıyordum. Bir anda kıza çarpınca afalladım. Afallama kısmı 1-2 saniye sürdü.
O kadar insanın ve aşık olduğun kişinin önünde böyle bir hata yapinca utancından yüzümü kaldıramayacak duruma geldim.

Konu kızdan simite doğru döndü.

Şuan asıl meselemiz simitin nasıl ıslandığını bulmak.

Konu kızdan simite doğru döndü.

Şuan asıl meselemiz simitin nasıl ıslandığını bulmak.
? Mesajı yazan kişinin yanlışlarını düzeltiyorum. Konu simide geldi evet çünkü bir çok kişi doğru düzgün okumadan yorum yazıyor. Ben de en ufak detaya kadar açıklamak zorunda kalıyorum.

Olum bir ben mi bu hayatı dümdüz yaşamışım. Bayağı aval aval okula gidip gelmişiz ya düşük bütçeli brazilya dizisi olur bundan
Biz 8.sınıftayken bizim sınıf neredeyse full Tiktok çekiyordu. Biz becerememişiz yaşamayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…