Dershanedeki bir kıza aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çantasından peçete çıkarıp yüzümü kurulamaya başladı. Kafamı kaldırıp yüzüne baktığımda çok saf bir şekilde sırıtarak beni kurulamaya çalışıyordu. Gözlerimin içine bakmaya başladı. Ben de aşık olmuş bir şekilde onu seyrediyordum. Sonra bir anda silkelenip sırasına oturdu. O an ona aşık oldum.
Şuraya kadar ciddi ciddi okuyordum.
 
Arkadaşlar salın , kesinlikle kurgu.
Banada çok tozpembe geldi.Hani şey dizileri olur ya;çocukken birbirine aşık olurlar,böyle erkek utanç verici birşey yaşar,kız yanına gelir,erkek hayranlıkla izler kız farkedince gider sonra kız taşınır, 20 yıl sonra kızı görür,4 sezon peşinden gider ya...Aynısı.
 
Ben 8. sınıfım. Okullar kapandığı için ailem beni dershaneye yazdırdı. Bizden bir alt sınıfta (alt sınıf derken yaşça küçük değil, deneme sonuçlarına göre sınıf dizilimleri var.) Sarı saçlı, yeşil gözlü, çok tatlı bir kız vardı. Kantinde vs. karşılaşırdık, bir iletişimimiz yoktu. Sonra bir denemede kız sınıf atlayıp bizim sınıfa geldi. Konuşması, hareketleri çok tatlıydı, ondan hoşlanmaya başlamıştım. Ben bir gün simit almak için kantine inmiştim. O da su almıştı merdivenlere doğru gidiyordu. Ben de simidi alıp merdivenlere koştum onunla biraz sohbet etmek için. O da su içerek merdivenden çıkıyordu. Ben koşarak merdivenleri çıkarken bir anda onun koluna çarptım. Canım çok acıdığından birkaç saniye duyarsız kalmıştım. Ona baktığımda bana kahkaha atarak gülüyordu. Ne var bu kadar komik derken üstüme baktığımda sırılsıklam olduğumu gördüm. Etrafımızda 5 kişinin daha olduğunu fark edince bayağı bir utanmıştım. Utancımdan insanların yüzüne bakamadan simit yiyerek sınıfa gittim (simit çok ıslanmamıştı.), sonra o yanıma geldi. Çantasından peçete çıkarıp yüzümü kurulamaya başladı. Kafamı kaldırıp yüzüne baktığımda çok saf bir şekilde sırıtarak beni kurulamaya çalışıyordu. Gözlerimin içine bakmaya başladı. Ben de aşık olmuş bir şekilde onu seyrediyordum. Sonra bir anda silkelenip sırasına oturdu. O an ona aşık oldum. Onu düşünmekten yaklaşık 1.5 aydır ne ders çalışabiliyorum ne de doğru düzgün bir iş yapabiliyorum. Sizce ona açılsam ne tepki verir? 1 haftadır onu görmüyorum ve çok özledim.

Sırf sevgilim var demek için yapacaksan hiç yapma ama gerçekten aşıksan önce biraz gözlemle sonra sohbet açabileceğin bir konu bul başla sonrasını Allah bilir.
Not: Konu troll'muş.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Allah akıl fikir versin.
Her gün aynı konuları görmekten çok sıkıldım artık. Sonra konuda fikrimizi belirtince bize sinirleniyorlar. Artık gerçek olup olmadığını bile anlayamıyorum konuların. Gerçekten bu aşk konuları harbiden sıkmaya başladı. Bence buna özel bir bölüm açılmalı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı