Dershanedeki bir kıza aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden insanların vaktini çalıyorsun? İnsanlar senin yazını, sorununu okumaya vakit harcıyor. Kendince bir fikir söylüyor.
Belliydi hocam, arkadaş kıvamı tutturamamış ama. Yeşilçam filmlerine kaymış senaryo, biraz daha gerçekçi olsaydı yiyebilirdim :)
Sayın konu sahibi, bir sonraki CSB'nde zebani bekliyoruz, haberin olsun :)
 
Belliydi hocam, arkadaş kıvamı tutturamamış ama. Yeşilçam filmlerine kaymış senaryo, biraz daha gerçekçi olsaydı yiyebilirdim :)
Sayın konu sahibi, bir sonraki CSB'nde zebani bekliyoruz, haberin olsun :)
Konu sahibinin ismini bir yere yazalım bence. Lazım olur sonra. 😀
 
Nedense "Portakal Kız" kitabını anımsattı bu hikaye.
 
Ben 8. sınıfım. Okullar kapandığı için ailem beni dershaneye yazdırdı. Bizden bir alt sınıfta (Alt sınıf derken yaşça küçük değil, deneme sonuçlarına göre sınıf dizilimleri var.) sarı saçlı, yeşil gözlü, çok tatlı bir kız vardı. Kantinde vs. karşılaşırdık, bir iletişimimiz yoktu. Sonra bir denemede kız sınıf atlayıp bizim sınıfa geldi. Konuşması, hareketleri çok tatlıydı, ondan hoşlanmaya başlamıştım. Ben bir gün simit almak için kantine inmiştim. O da su almıştı merdivenlere doğru gidiyordu. Ben de simidi alıp merdivenlere koştum onunla biraz sohbet etmek için. O da su içerek merdivenden çıkıyordu. Ben koşarak merdivenleri çıkarken bir anda onun koluna çarptım. Canım çok acıdığından birkaç saniye duyarsız kalmıştım. Ona baktığımda bana kahkaha atarak gülüyordu. Ne var bu kadar komik derken üstüme baktığımda sırılsıklam olduğumu gördüm. Etrafımızda 5 kişinin daha olduğunu fark edince bayağı bir utanmıştım. Utancımdan insanların yüzüne bakamadan simit yiyerek sınıfa gittim (simit çok ıslanmamıştı.), sonra o yanıma geldi. Çantasından peçete çıkarıp yüzümü kurulamaya başladı. Kafamı kaldırıp yüzüne baktığımda çok saf bir şekilde sırıtarak beni kurulamaya çalışıyordu. Gözlerimin içine bakmaya başladı. Ben de aşık olmuş bir şekilde onu seyrediyordum. Sonra bir anda silkelenip sırasına oturdu. O an ona aşık oldum. Onu düşünmekten yaklaşık 1.5 aydır ne ders çalışabiliyorum ne de doğru düzgün bir iş yapabiliyorum. Sizce ona açılsam ne tepki verir? 1 haftadır onu görmüyorum ve çok özledim.
:D
3 sezonluk Turk dizisi cikar bu senaryodan xd.
Romantizm animesi bile çıkar.
 
Açıl ve gör. Ama kız büyük ihtimal arkadaş olduğunu söyleyecek. Klasik Türk kızları...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı