Ne alakası var yazdığımla? Türkiye 5313.’sü bile yazılı metinleri anlamakta zorlandığı için ülke bu halde zaten. Ben dershane olmadan başarı olmaz demedim diyorum sen Türkiye 200.’sü falansınız herhalde diyorsun. Ne diyeyim.
Haftada 6 gün gidiyorum. (Ağustos diye Eylülde 7 gün olacak.) Sabah 8 Akşam 8. Ama ben Gece 11’e kadar hergün isteğe bağlı kalıyorum. Sizin dediğiniz dershaneleri biliyorum. Uygun fiyatlı adı duyulmamış dershaneler.
Ne alakası var yazdığımla? Türkiye 5313.'sü bile yazılı metinleri anlamakta zorlandığı için ülke bu halde zaten. Ben dershane olmadan başarı olmaz demedim diyorum sen Türkiye 200.'sü falansınız herhalde diyorsun. Ne diyeyim.
Haftada 6 gün gidiyorum. (Ağustos diye Eylülde 7 gün olacak.) Sabah 8 Akşam 8. Ama ben Gece 11’e kadar hergün isteğe bağlı kalıyorum. Sizin dediğiniz dershaneleri biliyorum. Uygun fiyatlı adı duyulmamış dershaneler.
Evet ben dedim. Konuyla alakası ne? Biz dershanenin gerekli olup olmadığıyla alakalı konuşuyoruz, sen benim ortaya attığım bir varsayımın yanlışlığını kanıtlamaya çalışıyorsun. Ülkenin 5313.’sü de bu halde yani.
Dershaneye gidenler derece yapamaz diye bir şey yok ama bu sene Türkiye sayısalda Türkiye 67. olan arkadaşım da dahil olmak üzere birçok dershaneye hatta özel derse gitmeyen arkadaşım ilk 1000'e girdi.