Dershaneye gidilir mi?

Bende TYT 2026'ya gireceğim, ailem beni dershaneye göndermek istiyor. Hergün en az 1 saat ders çalışıyorum sizce dershaneye gitmelimiyim?

Neden vaktini çalsın dershane? Ben günde 15 saat çalışıyorum.

Kendin çalışıyorsan zaten dershanede anlatılanları defalarca tekrar etmişsindir. Aynı şeyleri tekrar etmek yerine deneme çözmeli.

Gitme diyenlerin tümü dershane ortamında 1 ders bile geçirmeyenler. Neden gidilmesin ki?
Çok büyük konuşuyorsunuz

Kendin çalışıyorsan zaten dershanede anlatılanları defalarca tekrar etmişsindir. Aynı şeyleri tekrar etmek yerine deneme çözmeli.
Kendin çalışıyorken sana konu hakkında tamamen bilgili birisi ders anlatıyor mu? Anlatsın diyip YouTube’u açtığında oradaki adama “Şunu anlamadım.” veya “Bir kez daha anlatabilir misiniz?” diyebiliyor musun?

Neden vaktini çalsın dershane? Ben günde 15 saat çalışıyorum.

Çok cahil insanlar var.

Cahil dediğiniz adamların birçoğu derece yapıyor.

Kendin çalışıyorken sana konu hakkında tamamen bilgili birisi ders anlatıyor mu? Anlatsın deyip YouTube'u açtığında oradaki adama “şunu anlamadım.” veya “bir kez daha anlatabilir misiniz?” diyebiliyor musun?

Bütün derslerime YouTube'dan çalıştım ilk senemde say da 5313. oldum. Özel ders hiç almadım çalışınca oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı