İyi olur. Ama önemli olan sizin çalışmanız. Bunu unutmayın sakın.Dershaneye gideceksem zaten ilk öncelikle derslerine katılırım güzel mi değil mi diye.
İyi olur. Ama önemli olan sizin çalışmanız. Bunu unutmayın sakın.Dershaneye gideceksem zaten ilk öncelikle derslerine katılırım güzel mi değil mi diye.
Zaten çalışacağım. Hedefim biraz yüksek.İyi olur. Ama önemli olan sizin çalışmanız. Bunu unutmayın sakın.
Zaten çalışacağım. Hedefim biraz yüksek.
Neden vaktini çalsın dershane? Ben günde 15 saat çalışıyorum.Kendin çalışcaksan vakit kaybı, günde 10 saatlere çıkmayı hedefliosan ki hedefin yüksekse çıkmalısın dershane vaktini çalar.
Çok cahil insanlar var.Gitme diyenlerin tümü dershane ortamında 1 ders bile geçirmeyenler. Neden gidilmesin ki?
Neden vaktini çalsın dershane? Ben günde 15 saat çalışıyorum.
Çok büyük konuşuyorsunuzGitme diyenlerin tümü dershane ortamında 1 ders bile geçirmeyenler. Neden gidilmesin ki?
Kendin çalışıyorken sana konu hakkında tamamen bilgili birisi ders anlatıyor mu? Anlatsın diyip YouTube’u açtığında oradaki adama “Şunu anlamadım.” veya “Bir kez daha anlatabilir misiniz?” diyebiliyor musun?Kendin çalışıyorsan zaten dershanede anlatılanları defalarca tekrar etmişsindir. Aynı şeyleri tekrar etmek yerine deneme çözmeli.
Neden vaktini çalsın dershane? Ben günde 15 saat çalışıyorum.
Çok cahil insanlar var.
Kendin çalışıyorken sana konu hakkında tamamen bilgili birisi ders anlatıyor mu? Anlatsın deyip YouTube'u açtığında oradaki adama “şunu anlamadım.” veya “bir kez daha anlatabilir misiniz?” diyebiliyor musun?
Gittiği dershaneler kötü diye tüm dershaneleri kötülemek ne kadar doğru?Cahil dediğiniz adamların birçoğu derece yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.