Dershaneye gidilir mi?

Dershaneye gidenler derece yapamaz diye bir şey yok ama bu sene Türkiye sayısalda Türkiye 67. olan arkadaşım da dahil olmak üzere birçok dershaneye hatta özel derse gitmeyen arkadaşım ilk 1000'e girdi.
Giremez diyen yok. Bu dediğin dershanenin zaman kaybı olduğunu da kanıtlamıyor.

Dershaneye gidenler derece yapamaz diye bir şey yok ama bu sene Türkiye sayısalda Türkiye 67. olan arkadaşım da dahil olmak üzere birçok dershaneye hatta özel derse gitmeyen arkadaşım ilk 1000'e girdi.
Herkes aynı değil. Bu arkadaş evde günde 15 saat düzenli bir şekilde çalışacak mı? Ama dershanede başka seçenek yok. Orda bir düzen var. İnsan içine giriyor. Rehberlik yardımcı oluyor. Eğer ben günde 10 saat 15 saat 40 dk ders 10 dk teneffüs şeklinde çalışırım, aylarca böyle devam ettiririm diyorsa zaten evde çalışsın. Herkes aynı değil.

Vallahi dostlar siz dershaneye gereksiz diyenleri linçliyorsunuz. Sonra haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Bana göre gereksiz. sağlıcakla kalın.
O zaman neden konu açıyorsun milleti yoruyorsun?

Herkes aynı değil. Bu arkadaş evde günde 15 saat düzenli bir şekilde çalışacak mı? Ama dershanede başka seçenek yok. Orada bir düzen var. İnsan içine giriyor. Rehberlik yardımcı oluyor. Eğer ben günde 10 saat 15 saat 40 dk ders 10 dk teneffüs şeklinde çalışırım, aylarca böyle devam ettiririm diyorsa zaten evde çalışsın. Herkes aynı değil.

Benim ilk yazdığımı okumadığınız için maalesef böyle yanlış anlaşılmalar yaşıyoruz. Ben dedim ki eğer evde çalışabileceğinize inanıyorsanız gitmeyin. İnanmıyorsanız gidin çalıştırırlar zaten.

Herkes aynı değil. Bu arkadaş evde günde 15 saat düzenli bir şekilde çalışacak mı? Ama dershanede başka seçenek yok. Orada bir düzen var. İnsan içine giriyor. Rehberlik yardımcı oluyor. Eğer ben günde 10 saat 15 saat 40 dk ders 10 dk teneffüs şeklinde çalışırım, aylarca böyle devam ettiririm diyorsa zaten evde çalışsın. Herkes aynı değil.

O zaman neden konu açıyorsun milleti yoruyorsun?

Aynı şeyi diyoruz o zaman okumadığınız için anlaşamıyoruz.

Dershane gereksiz tabii ki bu devirde yt üzerinden gerçekten çok daha iyi eğitim alabiliyorsunuz dershane sistemi size göre hazırlanmaz en zayıf öğrenci bile anlayacak şekilde konular yayılarak anlatılması planlanır bu da zaman kaybı ve maddi anlamda da kayıp anlamına gelir.

Merhaba, ben YKS 2026 öğrencisiyim. Fazla ders çalışma alışkanlığım yok fakat okullar açıldığından itibaren çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Sizce dershaneye gitmeli miyim? Bana katkısı olur mu?
Dershane bana göre her türlü saçma. Özel ders gitmek daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı