Dershaneye gidilir mi?

Dershane olmadan başarı olmaz diyen yok zaten. Yazdıklarımızı anlamaya çalışsan da tartışma komikleşmese keşke.

Doğrudur hocam Türkiye iki yüzüncüsü falansınız herhalde.

Ben sizin için demiyorum. Diğerleri için diyorum. Bir dershane neden vakit kaybı olsun? Okul mu bu?

Dershane genelde haftada 3 gün olur git gelle yaklaşık 3 gün 5 saat boyunca bir kaybınız olur gördüğünüz şeyleri tekrar ederek.

Dershane genelde haftada 3 gün olur git gelle yaklaşık 3 gün 5 saat boyunca bir kaybınız olur gördüğünüz şeyleri tekrar ederek.

Haftada 15 20 saatlik bir vakit ayırmak demek bu da 5 AYT denemesi demek en az.

Ne alakası var yazdığımla? Türkiye 5313.’sü bile yazılı metinleri anlamakta zorlandığı için ülke bu halde zaten. Ben dershane olmadan başarı olmaz demedim diyorum sen Türkiye 200.’sü falansınız herhalde diyorsun. Ne diyeyim.

Haftada 6 gün gidiyorum. (Ağustos diye Eylülde 7 gün olacak.) Sabah 8 Akşam 8. Ama ben Gece 11’e kadar hergün isteğe bağlı kalıyorum. Sizin dediğiniz dershaneleri biliyorum. Uygun fiyatlı adı duyulmamış dershaneler.

Ne alakası var yazdığımla? Türkiye 5313.'sü bile yazılı metinleri anlamakta zorlandığı için ülke bu halde zaten. Ben dershane olmadan başarı olmaz demedim diyorum sen Türkiye 200.'sü falansınız herhalde diyorsun. Ne diyeyim.

Siz demediniz mi gereksiz diyenler 1 kere bile ders geçirmeyenler diye. Laflarınızı dikkatli seçin o zaman.

Haftada 6 gün gidiyorum. (Ağustos diye Eylülde 7 gün olacak.) Sabah 8 Akşam 8. Ama ben Gece 11’e kadar hergün isteğe bağlı kalıyorum. Sizin dediğiniz dershaneleri biliyorum. Uygun fiyatlı adı duyulmamış dershaneler.
Final dershanelerine gidiyordum.

Siz demediniz mi gereksiz diyenler 1 kere bile ders geçirmeyenler diye. Laflarınızı dikkatli seçin o zaman.

Final dershanelerine gidiyordum.

Sizin dediğiniz daha da büyük bir kayıp bence.

Evet ben dedim. Konuyla alakası ne? Biz dershanenin gerekli olup olmadığıyla alakalı konuşuyoruz, sen benim ortaya attığım bir varsayımın yanlışlığını kanıtlamaya çalışıyorsun. Ülkenin 5313.’sü de bu halde yani.

Gittiğim dershaneden 2 sene önce mezun olan kız 900 sıralama yaptı. Dün kendisiyle sohbet ettim hatta.

Dershaneye gidenler derece yapamaz diye bir şey yok ama bu sene Türkiye sayısalda Türkiye 67. olan arkadaşım da dahil olmak üzere birçok dershaneye hatta özel derse gitmeyen arkadaşım ilk 1000'e girdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı