12. sınıfta dershaneye gidilir mi?

Evde çalışma disiplininiz yoksa gitmenizi öneririm. Şayet evde çalışabiliyorsanız ve konularda çok eksiğiniz yoksa denemelere kaydolabilirsiniz.

Evde çalışma disiplininiz yoksa gitmenizi öneririm. Şayet evde çalışabiliyorsanız ve konularda çok eksiğiniz yoksa denemelere kaydolabilirsiniz.
Denemelere katılmak nasıl oluyor hocam 8'de yapan çok arkadaşım vardı.Cüzi miktar ödüyorum sıralamamı görüyorum falan diyorlardı.Deneme zamanı haber verilip biz de mi katılıyoruz? Bedeli ne kadar?

Denemelere katılmak nasıl oluyor hocam 8'de yapan çok arkadaşım vardı. Cüzi miktar ödüyorum sıralamamı görüyorum falan diyorlardı. Deneme zamanı haber verilip biz de mi katılıyoruz? Bedeli ne kadar?
Bedeli dershanesine göre değişir hocam. Yaşadığım şehirde 1 yer yapıyordu ve deneme için WhatsApp grubu açılmıştı katılanlar arasında, deneme oldukça oradan bilgilendirme yapılıyordu.

Denemelere katılmak nasıl oluyor hocam 8'de yapan çok arkadaşım vardı. Cüzi miktar ödüyorum sıralamamı görüyorum falan diyorlardı. Deneme zamanı haber verilip biz de mi katılıyoruz? Bedeli ne kadar?

Fiyatı ilden ile dershaneden dershaneye değişir, bizim burada sınav merkezi var ben kayıt oldum WhatsApp grubuna şu saatte sınav var yazıyorlar gidiyorsun çok basit, ben ucuz ve küçük bir şehirde yaşıyorum senelik 15000 TL.

Sorum başlıktaki gibi 12. sınıfta dershaneye gidilir mi?
Ben olsam gitmem, YouTube'dan izlerim Konularımı, dershanede hem yorucu olacak, hem de okul olacak. O yüzden tavsiye etmem. Dershane hocaları da çok gözüm tutmuyor. Kendine uygun bir planlama yaparsan senin için daha iyi olur. Yani bana göre dershane boşuna para. Onun yerine git, koçluk al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı